ADA AKU KISAH PAS DIPERKUDAKAN - MAT SABUN??


“Tidak kisah dikudakan”  itulah yang dapat saya gambarkan sepanjang pemerintahan DAP di Pulau Pinang. Pas dipergunakan oleh DAP untuk kepentingan mereka semata-mata.
Sejak Pas menang kerusi di Permatang Pasir, Pas dikudakan untuk kepentingan DAP itu sendiri. Tiada lantikan Exco Negeri dilakukan di kalangan ahli Pas untuk mengangkat Pas sebagai parti pakatan mereka.
Pada masa yang sama  Timbalan Presiden Pas, Mat Sabu dilihat begitu akrab dengan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng… panggilan mereka adinda, kekanda.
Mat Sabu mungkin sudah dapat habuan dari Guan Eng.  Bagi Mat Sabu cukuplah perutnya kenyang, biarlah rakan dan penyokong parti menunggu buah yang tak gugur.
Sedangkan Adun Permatang Pasir, YB Mohd Salleh Man sendiri menuntut supaya janji tersebut ditunaikan. Yang Salleh Man minta bukan jawatan tinggi sebagai Exco negeri pun tapi YDP MAIPP  itu kena temberang.
ADA AKU KISAH PAS DIPERKUDAKAN - MAT SABUN?? ADA AKU KISAH PAS DIPERKUDAKAN - MAT SABUN?? Reviewed by Empayar Pemuda on 8:20 AM Rating: 5

3 comments:

 1. A'AAAAAAA...WUUUUUU....HUH....HUUUUUUUUUUUUUUUUU

  ReplyDelete
 2. WUUUUUU...WUUUUU...WUUUUUU...DEPA SONDOL NGAN BULDOZER....WUUU...WUUU...WUUU....LEPAIH TU DEPA GELEK NGAN STIMROL....WUUU..WUUU...WUUU

  ReplyDelete
 3. PAS memang selamanya diperkudakan..

  JOM BUAT PERHIMPUNAN BESAR-BESARAN DEPAN RUMAH AMBIGA!!! Baca di sini...

  http://apakecoh2.blogspot.com/

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.