Sunday, April 15, 2012


“Tidak kisah dikudakan”  itulah yang dapat saya gambarkan sepanjang pemerintahan DAP di Pulau Pinang. Pas dipergunakan oleh DAP untuk kepentingan mereka semata-mata.
Sejak Pas menang kerusi di Permatang Pasir, Pas dikudakan untuk kepentingan DAP itu sendiri. Tiada lantikan Exco Negeri dilakukan di kalangan ahli Pas untuk mengangkat Pas sebagai parti pakatan mereka.
Pada masa yang sama  Timbalan Presiden Pas, Mat Sabu dilihat begitu akrab dengan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng… panggilan mereka adinda, kekanda.
Mat Sabu mungkin sudah dapat habuan dari Guan Eng.  Bagi Mat Sabu cukuplah perutnya kenyang, biarlah rakan dan penyokong parti menunggu buah yang tak gugur.
Sedangkan Adun Permatang Pasir, YB Mohd Salleh Man sendiri menuntut supaya janji tersebut ditunaikan. Yang Salleh Man minta bukan jawatan tinggi sebagai Exco negeri pun tapi YDP MAIPP  itu kena temberang.

3 comments:

Anonymous said...

A'AAAAAAA...WUUUUUU....HUH....HUUUUUUUUUUUUUUUUU

Anonymous said...

WUUUUUU...WUUUUU...WUUUUUU...DEPA SONDOL NGAN BULDOZER....WUUU...WUUU...WUUU....LEPAIH TU DEPA GELEK NGAN STIMROL....WUUU..WUUU...WUUU

Adi Kencana said...

PAS memang selamanya diperkudakan..

JOM BUAT PERHIMPUNAN BESAR-BESARAN DEPAN RUMAH AMBIGA!!! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.