18SX : 'SIAPA TAK NAK AMOI YANG PUTIH GEBU'...


Blog Rapat Setia Online telah mendedahkan tentang kehadiran Rafizi Ramli, jambu PKR di Perak baru-baru ini dan ianya amat memeranjatkan dan bakal backfired serta menyusahkan boss beliau, Anwar Ibrahim!

Di antara laporan tersebut :
Ramai dikalangan penyokong Pas agak kesal kerana Rafizi tidak mampu memberi apa yang mereka kehendaki tetapi lebih kepada mempromosi Anwar Ibrahim.

Dalam ceramah tersebut Rafizi berkata walau apa pun yang terjadi Anwar Ibrahim tetap akan jadi Perdana Menteri walau pun penuh dengan krisis moral.

Kata Rafizi lagi Umno sengaja memerangkap Anwar dengan membawa kepadanya pelacur cina supaya adegan seks dapat dirakam dan didedahkan kepada tontotan umum.

Katanya secara berseloroh "siapa tak nak Amoi yang putih gebu" tak kan buaya nak menolak bangkai.

Tentang biseksual Rafizi kata Nallakarupan sengaja mengada-adakan cerita kononnya Anwar ada skandal dengan Samsidar sedangkan Anwar sendiri tidak berapa kenal dengan Nallakarupan.

Sambil disambut dengan takbirrrrr!!.

Ceramah Pas di Taman Razaki yang juga kubu kuat PKR tidak mendapat sambutan kerana Pas Kg Sungai Rokam telah menukarkan lokasi ceramah selepas kepanasan akibat mendengar bacaan yaasin daripada penduduk kg Sungai Rokam. seterusnya
Rafizi Ramli disarankan agar memperjelaskan kenyataan di atas dengan kadar segera. Ianya kerana kenyataan tersebut berkemungkinan besar akan backfired dan memalukan boss beliau, Anwar Ibrahim.

Benar atau tidak? Kita mahukan kepastian dan kebenarannya.

Dan tidak senonoh jika 'pukul rata' perkataan 'amoi' kerana ianya juga mengguris perasaan kaum Cina di negara ini!

Malah, jika tidak dijawap, penyokong PKR mungkin beranggapan bahawa Rafizi Ramli memang planted dalam PKR untuk memalukan boss beliau seperti isu twitter dan facebook yang beliau kantoi all-time sebelum ini! -DrMiM


18SX : 'SIAPA TAK NAK AMOI YANG PUTIH GEBU'... 18SX : 'SIAPA TAK NAK AMOI YANG PUTIH GEBU'... Reviewed by Empayar Pemuda on 9:29 PM Rating: 5

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. entah macam mana aku boleh masuk dalam blog 'macam ni'..
    apa yang dipaparkan dalam ni mencerminkan peribadi seseorang tu,ni lah wajah bangsa pemuda melayu sekarang..

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.