#kekalnajib

Tuesday, April 24, 2012

18SX : INTAN LADYANA TERTEKAN BILA GAMBAR LUCAH MIRIPNYA TERSEBAR...(4 GAMBAR)


Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai gambar lucah Intan Ladyana tersebar di internet sehinggakan Intan sendiri ingin menyaman pihak yang menyebarkan gambar tersebut bagi menjaga nama baiknya. 
“Walaupun gambar itu bukan saya, tetapi sedikit sebanyak ia memberikan impak juga pada saya. Empat gambar yang tersiar tu, saya akui hanya tiga saja gambar saya dan gambar terakhir yang cukup melampau itu bukan saya dan Kevin. Saya memang berani letakkan tiga gambar tersebut di dalam Friendster, untuk tatapan kenalan. Gambar-gambar ‘mesra’ yang biasa, tetapi gambar yang melampau itu bukan saya. Saya tidak tahu siapa yang buat dan apa sebenarnya motif mereka buat macam itu. Awal-awal lagi, bila berlakunya perkara itu, saya terus tunjukkan gambar-gambar tersebut pada ibubapa saya. Mereka sendiri memang tidak percaya itu adalah saya sebab memang berbeza orang di dalam gambar itu dengan kami,” ujar Intan yang ditemui pada majlis berbuka puasa dan semalam. – sumber Mstar Online
Nampaknya Intan di pihak yang benar apabila gambar lucah tersebut sebenarnya adalah gambar orang lain. 

Anda nilaikan sendiri.. 
Lagi kontroversi mengenai Intan Ladyana...KLIK SINI

9 comments:

 1. Kesian Intan...

  NURUL IZZAH HINA ORANG MENINGGAL DEMI POLITIK!! Baca di sini...

  http://apakecoh2.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. emm.... Memang kesian tapi gambar yang macam tido tu memang same dengan muke intan

  ReplyDelete
 3. gambar gersang tu..kenapa awek tu ada halkum..apakah?

  ReplyDelete
 4. Perempuan memang ada halkum juga sama seperti lelaki tapi biasanya kurang jelas. Ini fakta menurut doktor & sains.

  Cuba Google untuk maklumat ini jika tak percaya.

  ReplyDelete

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular