WOW..SYURGA GRO CHINA TERLETAK DISINI...


Bukan main berkurang..Tetapi makin bertambah..MPPP dan MPSP bukan ambil kisah pun kalau pusat-pusat haram seperti ini dibuka..tak perlu dapatkan lesen...Buat secara haram dulu..Mungkin atas arahan kot..Yang buat kerja untuk membanteras kegiatan maksiat seperti ini ialah Pihak Polis..EP rasa setahun tak habis kalau Pihak Polis rush tempat yang menawarkan perkhidmatan seperti ini tiap-tiap hari ....
Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pulau Pinang, ACP Mohd Nasir Salleh hari ini berkata polis telah menahan 15 wanita warga China dan seorang warga Vietnam berumur sekitar 20-an dan 30-an semasa mereka sedang melayan pelanggan di pusat hiburan di Jalan Penang pada pukul 2.30 pagi ini.
Dipetik Bernama Online, beliau berkata sepasukan polis Bahagian Perjudian, Kongsi Gelap dan Maksiat dari Ibu Pejabat Kontinjen telah menahan seorang lelaki tempatan berusia 30-an yang dipercayai menjadi orang tengah untuk mempromosi kegiatan GRO terbabit.
Polis turut menahan dua lelaki tempatan dipercayai bertindak sebagai tonto kerana menghalang tugas polis.
Beliau menambah, “Polis bertindak atas risikan dan maklumat awam telah beberapa kali melakukan serbuan di premis yang sama namun mereka masih tidak serik meneruskan kegiatan tidak bermoral itu," katanya hari ini.
Mohd Nasir berkata siasatan polis mendapati GRO terbabit telah menyalahgunakan pas lawatan sosial.
WOW..SYURGA GRO CHINA TERLETAK DISINI... WOW..SYURGA GRO CHINA TERLETAK DISINI... Reviewed by Empayar Pemuda on 6:27 PM Rating: 5

6 comments:

  1. mudah betul nak masuk sorga,pakatan ini bolih bagi pada sapa sapa saja.jom ramai ramai kita masuk sorga pakatan

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Coming soon! Penang City of Entertainment. A non-Stop party 24/7.

    The City that never sleep- Penang WORLD City.

    Lagi hebat!

    ReplyDelete
  3. Salam 1Malaysia to: Global Products & Services

    Why must we invest in EUROPE?

    GREECE dah bankrupt! Kaput. EURO tak tolong punn..

    Mungkin awak bolehlah invest duit kat PENANG WORLD CITY! WORLD you know... WORLD!!!

    ReplyDelete
  4. saya nak pindah kekawasan sana boleh layan

    ReplyDelete
  5. saya nak pindah kekawasan sana boleh layan

    ReplyDelete
  6. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.