Monday, March 12, 2012Macam mana la rakyat nak percaya pada PAS..kalau orang tak sokong kata tolak Islam..tapi macam mana nak percaya kalau perangai pemimpinnya macam ni...Sentiasa tabur fitnah dan memburukkan orang lain tanpa sebarang bukti..

Setahu EP Islam tak ajar umatnya untuk menabur fitnah dan berbohong.. Tak tahu la pula kalau-kalau Nik Aziz ada keluarkan Fatwa mengatakan dalam politik sunat atau wajib untuk berbohong atau tabur fitnah....

Mahfuz dakwa KBS sediakan peruntukkan sebanyak RM30 juta untuk Hasan Ali menjalankan sebanyak 2000 kursus..Banyak tu..Agaknya sampai PRU19 baru habis kursus yang dijalankan oleh Hasan Ali...Mahfuz ada bukti ke yang mengatakan KBS menyediakan peruntukan itu..Akaun siapa duit itu dimasukkan?? Mana LO dan kertas kerjanya...

Malu la PAS kalau asyik kantoi menipu..buat malu nama Islam je..Lain kali sebelum nak gunakkan hak bersuara..pastikan guna hak berfikir dulu..

Tq MyMassa untuk video ini...

1 comments:

Anonymous said...

Pas dah lama rosak...memalukan islam je..

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.