VIDEO KEMALANGAN MAUT POLIS TRAFIK DI CIQ JOHOR BAHRU..




Video ‘Accident At CIQ JB’ ini memaparkan sebuah bas telah melanggar dua orang anggota polis trafik dan seterusnya melanggar sebuah lori. Menurut laporan seorang anggota Polis Trarik maut di tempat kejadian, manakala seorang lagi cedera ringan.

Siapa yang bersalah? Dah tentu bagi puak-puak pakatan haram..Polis tu yang bersalah sebabnya di berdiri di tengah jalan...Ada mereka peduli apa jadi Polis yang maut ini...mengadai nyawa hanya untuk memastikan keselesaan dan keselamatan rakyat terjamin...Tapi bila ada polis buat silap sikit je..melompat macam orang gila kata itu tak betul, ini tak betul..habis seluruh PDRM dipersalahkan...polis pun manusia juga laa...bukan robot..fikir-fikirkan..

Al-Fatihah kepada arwah yang terkorban dan takziah kepada keluarga mangsa. 
Al-Fatihah… 



VIDEO KEMALANGAN MAUT POLIS TRAFIK DI CIQ JOHOR BAHRU.. VIDEO KEMALANGAN MAUT POLIS TRAFIK DI CIQ JOHOR BAHRU.. Reviewed by Empayar Pemuda on 2:28 PM Rating: 5

15 comments:

  1. polis yg mati itu melayu dan yg melanggar itu cina maka tidak ada kes...diklifikasi sebagai mati mengejut.
    lagi pun memang salah polis tersebut kerana gagal mematuhi SOP iaitu jaga nyawa dan cuai.
    namun sekiranya yang mati iti polis berbangsa cina dan pemandu yg melanggar keturunan melayu,maka satu suruhanjaya penyiasatan diraja perlu dilantik.
    kemungkinan ini satu konpirasi bangsa melayu untuk menghapuskan bangsa pendatang dari bumi malayu.


    lim kit sial.
    DAP(DOG AND PIG)MALAYSIA.

    ReplyDelete
  2. kepada anggota polis malaysia berpada-padalah bertugas,berpadanlah dengan gaji yg diterima,usahlah sampai membahayakan nyawa sendiri,jika ada kemalangan/kematian orang ramai sering menyalahkan polis,tiada yg simpati kepada polis,apa lagi untuk membela anda,ditambah dengan pelbagai gelaran yg menghina diberikan kpd polis oleh mereka yg anti kerajaan,walaupun dimalaysia ramai peguam yg handai mereka tidak berminat untuk membela polis,mereka memerlukan polis jika sendiri ditimpa kesusahan saja,

    ReplyDelete
  3. Bukan salah polis tu, Mereka memang di tugaskan untuk menjaga kesesakan lalulintas di dalam bangunan CIQ tu. Tahulah kalau hari jumaat jer beribu2 kereta singapore membanjiri JB. Tambak Johor dan CIQ yang merupakan laluan ke JB memang sesak. Pemandu Bas tu yang terbabas melanggar kereta dan lori pastu terkena polis trafik tu. Tak perlulah menyalahkan polis tu sebab dia menjalankan tugasnya.

    Betapa mulianya polis tersebut kerana meninggal dunia pada hari jumaat...orang kata lepas seksa kubur pada hari itu...

    ReplyDelete
  4. dimanakah peguam-peguam yg selalu berlagak jaguh jika ada orang awam yg terbunuh yg ada sangkut paut dgn pehak berkuasa,sanggup mengiringi keluarga mangsa mengusung gambar simati keluar masuk mahkamah, buat sidang akhbar cuba nak menunjukan keperhatinan kpd org awam,tapi bila polis yg terkorban mereka pejamkan mata buat-buat tak nampak.adilkah mereka ?

    ReplyDelete
  5. Polis kat sana x menjaga kesesakkan pun. Cari duit kocek n capai target saman adalah. X percaya. . . Lalu la kat situ slalu dan tgk sendiri. . .

    ReplyDelete
  6. kalu u ada maklumat napa tak salurkan pada SPRM daripada u cuma pandai buat tuduhan

    ReplyDelete
  7. 10 tahun saya berulang alik memandu dijalan ni tak sekalipun disaman

    ReplyDelete
  8. Beratus Ratus kemalangan berlaku setiap minit dan Tak peduli mangsanya. Dari tragedy yang menimpa Princess Diana, Sehingga baru2 ini Whitney Houston. Sudah takdir Dari yang Kuasa. Jadi Tak payah terhairan- hairan dengan yang ini. It's nature .

    ReplyDelete
  9. hahaha SGP macam sial la lu suma....

    ReplyDelete
  10. hallo bangsa yang x tahu nak kenang budi!!!!!!!!!kalu kes ni jadi sma lu punya bapak apa lu rasa????mcam sial la SGP yang sibok menagih simpati kat negara MALAYSIA nih...kalu mlaysia kencing kat SGP boleh tenggelam la...jangan berlagk sgt la SGP...

    ReplyDelete
  11. negara aman dan makmurMarch 28, 2012 at 8:23 AM

    SGP mcm komunis an...hahaha kalu dah kaya sngat kenapa menagih barang murah,makan murah kat malaysia..lu x nak jam,duduk diam2 la kat negara lu..jgn sibok menambahkan beban kat malaysia..pelaburan lu SGP,kalu x da pon malaysia boleh maju,boleh aman lg dr negara lu sendiri...

    ReplyDelete
  12. that is the place for the them to get extra income...

    ReplyDelete
  13. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  14. belum cuba belum tahu.dah cuba rupanya penipu

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.