SUNGGUH MEMALUKAN..WANITA-WANITA INI BERPERANGAI SEPERTI ORANG TIADA OTAK......



Maaf jika tajuk posting ini agak kasar tetapi itulah hakikatnya..Tengok video ini dan nilaikan sendiri bagaimana kurang ajarnya Latipah Koyak dan pengikut-pengikutnya...Apa punya bangang Latipah Koyak ni..peduli apa dia nak control crowd ke apa..tapi jangan la menggangu hak orang lain...banyak lagi laluan yang boleh digunakan tetapi kenapa laluan tu juga yang nak digunakan..Kalau macam ni lah perangai wanita-wanita ini yang kononnya "future leaders"..alamat hancurlah negara...

Sudahlah buat demontrasi Suara Wanita yang ditaja BERSIH. Lepas tu, lagi nak tunjuk bagus pulak depan orang lain. 
Coach tu ada hak sebagai jurulatih yang menyewa padang tersebut untuk tujuan latihan bola sepak anak² buahnya (kanak²).
Sekarang si Latipah Koyak kata "don't shout..don't shout"..

Cuba tengok minit 1:35, si Latipah Koyak menjerit² pulak. What a stupid drama there. Apa dorang ingat bila buat di negeri Selangor, semua perkara tak perlu hormat langsung termasuk dengan hak asasi orang lain yang turut menjadi rakyat negeri Selangor?
Ini lah jadinya apabila negeri Selangor dijajah oleh Pembangkang dan mereka beranggapan hanya mereka saja boleh melakukan apa saja tetapi tidak kepada orang lain.  - Rezqeen Hill
Cuba baca komen-komen ini...


The teacher has all the right to get angry. Yes, you have the right to march, but you have to respect other people's rights as well. The teacher was there before you arrived, and he was not doing anything else but to train the school kids. He is right when he said to control your crowd. Moreover, you said not to shout to the teacher, but who is shouting and provoking ie 1:23? I support the march unreservedly, but please, the teacher is doing his job. so please respect that. 
___________________________________ 
Ape ke bangang aktivis wanita ni.. dah cikgu tu sewa dulu padang tu.. hormatlah sikit.. budak-budak tu tgh praktice.. jangan la langgar kawasan orang.. benda macam tu pun takleh fikir ke.. kalau nak org hormat hak kita.. kita pun kena la hormat hak orang lain.. 

SUNGGUH MEMALUKAN..WANITA-WANITA INI BERPERANGAI SEPERTI ORANG TIADA OTAK...... SUNGGUH MEMALUKAN..WANITA-WANITA INI BERPERANGAI SEPERTI ORANG TIADA OTAK...... Reviewed by Empayar Pemuda on 9:51 PM Rating: 5

24 comments:

  1. rilek la......nasik kenduri orang pun depa balaih.....
    lapaq nak maimpuih ka lapaq mampuih.....gila.....

    ReplyDelete
  2. muka mcm betina bangla nak batang berjuntai jak

    ReplyDelete
  3. future leader yang haprak..langsung x pikir pasal hak org lain..cam nie nak jadi leader.control lah crowd ko cepat2..nie kalau jadi pemimpin comform akan buat keje sambiol lewa..macam dia suruh crowd dia jalan plan2..hahaha..betol2 x respact hak org lain..

    ReplyDelete
  4. Memang perangai sial celaka betul Latipah Koyak dan pengikut-pengikutnya. Kurang ajar, sewel tak ubah macam gangster. Rakyat mesti tolak Pakatan Rakyat pada PRU 13 nanti kerana pemimpin-pemimpin mereka menggalakkan budaya biadap dan mengajar rakyat supaya tidak menghormati undang-undang dan bersikap mementingkan diri sendiri sahaja. SIAL! SIAL! SIAL!NOW I MYSELF AM SHOUTING!!!

    ReplyDelete
  5. Ayat terakhir cikgu paling classic...mesti di ulang lagi dan lagi di semua blog..
    Wanita2 yang perangai lebih buruk dari budak2..

    ReplyDelete
  6. Latipah - arrogant attitudes & frivolity. Not worth to be a leader. We long for a humble & people oriented personality who are more sensitive toward the people's sentiments. She doesn't deserve any respect but with contempt.

    ReplyDelete
  7. Baru ada kkuasa sikit dah belagak nak mampuih. Bayangkanlah kalau depa perintah negara. Habisslahhhh... Pantat punya betina.

    ReplyDelete
  8. anak haram..sial..haram jadah punya betina babi ni...aku rasa dia ni beranak kat kandang babi laa..tu pasal la perangai dia mcm babi giler..langsung x reti nak hormat hak orang lain..ini ke perangai peguam..rugi betul dapat betina sundal ni jadi bini..rugi anak2 dia dapat mak mcm ni..rugi mak bapak dia ada anak mcm ni..aku sumpah pantat dia akan bernanah hanyir dan berulat..dia hanya boleh sembuh bila dia bertaubat dan minta maaf kat semua rakyat khususnya orang melayu..sebab byk sgt perkara yg sundal ni dah rosakkan..

    ReplyDelete
  9. Macam cerita bangang la pulak. Everyone was shouting..dont shout, dont shout, in the end everybody was shouting...bodoh, ini macam mau jadi future leaders? Boleh belah la...pernah tengok DS Najib & TS Muhyidin shouting? Thats true leaders, always cool saja...

    ReplyDelete
  10. inilah akibat dididik oleh seorang ketua gila

    ReplyDelete
  11. sedih btol tgk dieorg nie cian budak2 tuh.. esok kalo korg dh besar nnti jdkan peristiwa ni sebagai tauladan jgn buat bnda yg sama mcm dieorg nih.. korang la future leader.. dieorg ikut jer pak turut..

    ReplyDelete
  12. this year i will give back my vote to BN, these demonstrators are a bunch of ..............

    ReplyDelete
  13. Rilek yop....jgn marah2....semua ni xkan jadi kalo Najib dan Hisamudin x lembik mcm skrg....ikut sgt telunjuk pembanggang.....inila jadi kalo berlembut sgt sampai nak amik tindakan pun takot.....!aku x salahkan pembanggang..sbb mmg itu kerja dia....aku salahkan menteri dua org ni...terutama Hishamudin.....

    ReplyDelete
  14. Muka macam muka keling Latipah Koyak...
    Keling biasalah...kalau dah ramai berani sungguh.
    Nama pun KOYAK....silap2 atas bawah KOYAK.

    ReplyDelete
  15. aku setuju sngat HISHAMUDIN LEMBIK!!!!!!!!!!! bangang cubala keras sikit dari awal... ni tidak lembik makan gaji buta jer... bila dah melarat baru nak terkial2.. ikut cara mahathir..perintah negara kena tegas!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. Wajah sebenar Betina2 Melayu...bini siapa lah tu!

    ReplyDelete
  17. We are the leaders .... Haha semua nak jadi leader pulak, attitude pun belum lepas lagi..

    ReplyDelete
  18. Kesian Coach & anak2 tu. Latihan mereka terganggu oleh future leaders (dah tua nak mampus) yg entah macam apa perangainya. Tapi gua tabik dgn semangat Coach tu mempertahankan hak dirinya & anak2 buahnya.

    ReplyDelete
  19. Tindakan yang memalukan diri sendiri...

    ReplyDelete
  20. mmg bodoh laaaaaaaaa~~~~ nmpak mcm pndai tp otak x dak~~~ bnda simple saja nk wat teruk~~ jalan je la kot tepi padang tu~~~ saja nk cari pasal~~~ dpn org ramai nk tnjuk hebat la sangt~~ puihhh jmpa ja pijak ja sampai mati org mcm nie! mnyusahkan org! x nmpak ka bdk2 tgh nk men bola! bodoh btoi!

    ReplyDelete
  21. benar baru ada kuasa sket mereka mereka ni (exco negeri yang diperintah pembangkang) sudah ada rekod corruption yang SANGAT dahsyat. Baru 1 penggal....
    Jangan lupa
    1) UITM pernah dicadang supaya diterima graduana bukan bumiputera.
    2) SYABAS terpaksa tanggung tunggakan bayaran yang tak diterima dr krjn negeri.
    3) Projek Talam Corporation Bhd (menara maxisegar) diselamatkan oleh Teresa Kok menyebabkan PKNS terpaksa membeli projek terbengkalai mereka. Dapat duit projek tak siap... Kawasan sekitar sepang,cyberjaya. Sekarang ni dah tukar nama kepada Trinity Corporation Berhad.
    4) Unisel tidak dipromosi sehingga peratusan pelajar yang khusus untuk anak watan selangor merosot. Gara gara kerana canselor dahulu tidak sama bulu dengan kerajaan PR.
    5) Prestasi Alam Flora merosot kerana kontrak mereka diberhentikan oleh kere-jaan PR. (Byk pekerja diberhentikan)
    6) Teresa Kok sangat kerap ke China, konon nyer business trip la meeting laa.. tapik hakikat nyer.. pelabur dari China yang dibawa masuk ke Selangor (khususnya) tak ada pun.
    7) Teresa Kok pernah mengutuk laungan azan di laman blog nya sebelum dapat kuasa. Sekarang ni sudah diremovekan.
    8) Mereka (kere-jaan PR) ini juga pernah mencadangkan hasil pungutan zakat diberikan/diserahkan kepada bukan muslim dan digunakan untuk pembangunan ekonomi (buat pembangunan)
    9) Rumah urut dan hotel murah tumbuh kalah cendawan.

    Baru sekejap perintah. Lebih lama lagi lebih byk kerosakan mereka dalam plan nak buat. Betul perlu banteras korupsi, betul perlukan perubahan. Tetapi THEY (PR) ARE NOT THE SOLUTION BUT CATALYST TO OUR PROBLEMS.

    ReplyDelete
  22. Yang pompuan-pompuan.... duduk je lah kat rumah...yang aku heran si cina lelaki tu...sibuk suruh org jangan jerit tapi dia yg lebih-lebih....
    Betullah....nasib baik aku tak dan tak hingin nak join...kalau tak buat malu laki dan anak-anak aku je.....kalau ramai-ramai tu pergi dengar ceramah agama kat masjid kan bagus.... alahai....tulah kalau masing2 dah gila kuasa....

    ReplyDelete
  23. dah ketua dia pun perangai mcm tu..x heran le anak buah pun pangai mcm tu gak...dasar jenis x reti malu..ni la jadinye

    ReplyDelete
  24. Peringatan utk diri sendir juga...yang burok itu dari kite dan yang BAIK itu dari ALLAH swt....saya dah dewasa dan saya pasti pembaca yg di hormati ada dari org2 dewasa. Hendak melentur buloh biar dari rembung nye (perpatah org tua2 kata) Mari lah kite berdoa yang tebaik utk mereka semua pada ALLAH swt. agar anak2 di padang tu tahu menilai kan nye.....dan kite bedoa agar IBU2 & BAPA2 yg berarak tu sedar.....Amin
    ps....saya bukan ahli politik, jgn kite salah kan parti yg memerintah. Tiada guna menuding jari....satu jari kite tunjuk pada mereka 3 jari menujuk balek pada kite fikir2kan lah.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.