SATU LAGI KEJAYAAN SELANGOR..BERJOGET SAMPAI 5 PAGI


Joget hingga pagi. Itu ‘menu tambahan’ disediakan sebuah kedai makan di Batu 12 Jalan Gombak-Karak, di sini, yang menjadikan nyanyian dan tarian sebagai tarikan, terutama pada hujung minggu hingga menjadi tumpuan golongan berumur untuk berhibur.

Diibaratkan seperti ‘dangdut rimba’, lokasi kedai makan yang menjadi tumpuan golongan berusia lebih 40-an itu juga dipercayai tiada lesen perniagaan kedai makan selain lesen hiburan walaupun beroperasi sejak beberapa tahun lalu.


Kedudukan kedai makan itu yang agak jauh dari rumah penduduk dan berhampiran kawasan hutan menjadikan ia ‘syurga’ buat pelanggan untuk berhibur tanpa gangguan. Malah, pemilik kedai turut menyediakan penari sebagai daya penarik.

Kedai terbabit beroperasi mulai jam 7 malam dan ditutup jam 4 atau 5 pagi setiap hari.
Melalui intipan wartawan Harian Metro di kedai itu mendapati premis terbabit mempunyai tarikannya tersendiri dengan menyediakan rangkaian lagu karaoke, termasuk lagu Hindustan dan dangdut yang digemari golongan berumur.
SATU LAGI KEJAYAAN SELANGOR..BERJOGET SAMPAI 5 PAGI SATU LAGI KEJAYAAN SELANGOR..BERJOGET SAMPAI 5 PAGI Reviewed by Empayar Pemuda on 2:35 PM Rating: 5

3 comments:

  1. wow cam best..nanti aku nk dtg ler try tmpt tu camner

    ReplyDelete
  2. kepesatan yg amat ketara,tahniah !!!

    ReplyDelete
  3. bn...umno...yg salah itulah modalnya.....

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.