Tuesday, March 20, 2012

  
Ini orang tak boleh tipu rakyat kerana saya akan dedahkan perempuan-perempuan yang tidur dengan dia, kata Nalla.

Hebat Manusia Anugerah Tuhan ni...ni baru rahsia Nalla..belum lagi rahsia yang disimpan oleh Eskay..Nak tahu apa rahsianya....hehehehehe


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Angkat berat selalunya di kaitkan dengan perbuatan mengangkat bebanan menggunakan bahu ataupun lengan. Tapi bagaimana kalau mengangkat berat seberat 230 Kg dengan menggunakan kemaluan?
Di China,mengangkat berat menggunakan kemaluan menggunakan teknik "99 Power Qigong" iaitu  "one kind of an ancient Chinese practice" yang menguji kekuatan daya fokus dan kekuatan daya pernafasan dalaman.








Ada berani??



4 comments:

Anonymous said...

Tk berani aku......... nnt bengkok mcm org tu.

Anonymous said...

kena selalu trainning ni.....cuba angkat buah kelapa dulu...

Sudir said...

Olek juga senaman ni.. Yang bengkok boleh jadi lurus.. kehkehkeh

Anonymous said...

Nala reki ini mesti kerala atau melabar mari.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.