PASTINYA RAMAI YANG AKAN TERKEJUT DENGAN PENDEDAHAN TUN M INI???Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa badan bukan kerajaan (NGO) yang menyokong Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim telah dibayar oleh Amerika Syarikat (AS), bagi tujuan menggulingkan kerajaan yang dilihat tidak sebulu dengan kehendak mereka.

Menurut Dr Mahathir, tindakan AS di Asia Barat jelas menunjukkan bukti bahawa kuasa barat berkenaan sedang berusaha untuk menukar pemerintahan pemimpin yang tidak sebulu dengan mereka, dan melantik individu lain bagi membolehkan AS memperalatkan negara berkenaan.

"Campurtangan AS dalam gerakan untuk menjatuhkan kerajaan negara-negara yang tidak sebulu dengannya amatlah jelas. Apa yang sedang dilakukan oleh Amerika Syarikat di negara Arab sudah tentu dilakukan juga di Malaysia.

NGO-NGO yang sedang menghasut dan memburukkan kerajaan supaya Anwar Ibrahim dapat menjadi Perdana Menteri tentu sekali mendapat bantuan kewangan dan media Amerika," katanya merujuk kepada penangkapan 10 rakyat AS di Mesir yang dipercayai ahli daripada beberapa NGO dari Amerika yang terlibat kononnya untuk membawa demokrasi kepada Mesir.

Di antara mereka yang ditangkap adalah ahli kepada National Democratic Institute (NDI), International Republican Institute (IRI) dan Freedom House, dan kesemua mereka menurut Newsweek telah “memperolehi dana daripada AS”.

"Mereka kononnya tidak puas hati dengan dasar kerajaan berkenaan hak asasi manusia termasuk seksualiti bebas (menghalalkan zina, perkahwinan sejenis, menghapuskan institusi perkahwinan dan kekeluargaan dan liwat).

Sebenarnya tujuan mereka ialah untuk menjayakan hasrat Amerika Syarikat untuk melakukan "regime change" supaya Malaysia menjadi alat Amerika Syarikat," katanya di dalam blog "Chedet" miliknya hari ini.

Jelas Dr Mahathir lagi, apabila Anwar mula berkuasa sebagai perdana menteri, segala tuntutan NGO berkenaaan akan dihalalkan dan berkemungkinan juga Ketua Umum PKR itu akan mengadakan hubungan diplomatik dengan Israel.

"Sudah tentu setelah Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri Malaysia, tuntutan NGO-NGO berkenaan akan dihalalkan. Sebagai penyokong kuat Israel, AS tetap akan memujuk Anwar supaya mengadakan hubungan diplomatik dengan negara Yahudi itu," katanya lagi.

Tambah beliau, rakyat seharusnya bertindak bijak dengan menolak mana-mana pihak yang ditaja AS bagi mengelakkan negara dikongkong dan dijajah oleh mereka yang cuba menukar kerajaan secara haram.

"Malaysia merdeka. Tetapi apabila kuasa asing dapat menukar kerajaan dengan pelbagai cara yang haram, apakah Malaysia akan terus merdeka?" soalnya dan menambah terpulng kepada rakyat untuk membuat pilihan.

"Tetapi terpulanglah kepada rakyat Malaysia. Jika mereka suka Malaysia menjadi alat Amerika Syarikat (penyokong kuat Israel), sokonglah puak yang menerima bantuan dan sokongan Amerika Syarikat, tetapi jika kita ingin betul-betul merdeka, tidak dikongkong oleh Amerika Syarikat dan sekutunya, tolaklah mereka yang sanggup diperalatkan oleh Amerika Syarikat untuk menukar kerajaan," katanya dalam entri terbaru blognya yang bertajuk "Peperangan Mesir Melawan NGO".
PASTINYA RAMAI YANG AKAN TERKEJUT DENGAN PENDEDAHAN TUN M INI??? PASTINYA RAMAI YANG AKAN TERKEJUT DENGAN PENDEDAHAN TUN M INI??? Reviewed by Empayar Pemuda on 8:32 AM Rating: 5

5 comments:

 1. ???????kenapa dan mengapa kawan kawan rapat meninggalkan Pak shiekh Al jub.Minta penjelasan dari penyokong tegar Hampas?Parti keluar Ramai ramai.

  ReplyDelete
 2. Say NO to DSAI. A friend of Israel is an enemy of the ummah!

  ReplyDelete
 3. Mamam ni kalau buka mulut mesti busuk punye..? setakat nak cakap macam tu aku pun boleh cakap..?
  Tanpa bukti/fakta, Aku nak cakap cam ni "mamak mantan PM ni nak buat came back jadi PM" ataupun Mamak mantan PM ni banyak makan rasuah dan salah gunakuasa sebab tu di takut PR ambik ahli Putrajaya.kan..kan..kan..Keturunan Kau lah Melaka Jatuk ke Tangan Petugis. Mamak Kitul.

  ReplyDelete
 4. SUDAH PASTI PRESIDEN REPUBLIK MALAYSIA MENGADAKAN HUBUNGAN DIPLOMATIK DAN MENGIKTIRAF NEGARA ISRAEL MERDEKA SEBAGAI BALASAN KPD AMERIKA YG MENAJA KEWANGAN ANWAR IBRAHIM. SEJARAH AKAN MENCATATKAN BAGAIMANA MSIA SECARA LANGSUNG MENGHALALKAN ISRAEL MENGANYANG PALESTIN SEMAHU MAHUNYA, THNX TO ANWAR IBRAHIM !!!

  MSIA AKAN MENJADI HUB KEPADA KAWIN SESAMA JENIS DI RANTAU ASIA.

  ANAK2 YG BERUMUR 18 THN KE ATAS DIBERI PILIHAN UTK MENENTUKAN AGAMA SENDIRI.

  PRO ANWAR (YG JUGA PRO YAHUDI,PRO SOROS) DAN KAUM CINA CHAUVINISTIC AKAN TERUS MENDOMINASI EKONOMI SECARA TOTAL.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.