MUKA TAK MALU...INILAH KEHEBATAN ANWAR YANG PUNYAI KULIT TEBAL MACAM @#$%..KECIK HATI CUPAC....??


Hebat...tak hebat puak-puak yang tak reti malu ni...pagi Najib baru umumkan pembatalan skim SBPA...sebelah petang pula puak-puak penipu sudah berada di utara tanah air untuk menipu rakyat bahawa Najib batalkan SBPA disebabkan pakatan haram...

Senang-senang je nak claim kredit...hahahaha. Nampak sangat pakatan haram gelabah bila Najb umumkan pembatalan ini..Mau tak gelabah..1.4 juta kakitangan awam yang menerima faedah ini..

Yang menariknya...orang lain yang bertungkus lumus bertekak, masuk mesyuarat, berbincang bagi memastikan faedah ini diterima oleh semua kakitangan kerajaan secara adil..tiba-tiba ada orang lain pulka yang nak jadi hero...tolong la...

Sudah-sudah la nak menipu rakyat pun..Semua kakitangan kerajaan tahu CUPAC memainkan peranan yang penting dalam pembatalan skim SBPA dan kerajaan BN pula telah meluluskan permohonan untuk membatalkan skim SBPA ini atas dasar keprihatinannya terhadap kakitangan kerajaan yang menjadi penggerak utama kerajaan. 

Guna balik sistem lama + penambahbaikkan yang menguntungkan kakitangan kerajaan...Terima kasih  PM.. Terima kasih BN. Anuwar lu pi mampus...

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) dibatalkan kerana Pakatan Rakyat (PR).
Menurutnya, sebelum ini beliau bersama dengan kesemua ahli PR mengadakan demonstrasi di seluruh negara bagi membantah skim baru berkenaan.


“Nampaknya Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak terpaksa akur dengan kita, yang membantah SBPA untuk rakyat adalah PR bukannya Umno ataupun Perkasa.


“Dia (Najib) terpaksa tangguhkan skim ini sehingga Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan datang, sebab mereka masih yakin belum menang sehingga PRU ini,” katanya.

MUKA TAK MALU...INILAH KEHEBATAN ANWAR YANG PUNYAI KULIT TEBAL MACAM @#$%..KECIK HATI CUPAC....?? MUKA TAK MALU...INILAH KEHEBATAN ANWAR YANG PUNYAI KULIT TEBAL MACAM @#$%..KECIK HATI CUPAC....?? Reviewed by Empayar Pemuda on 9:18 AM Rating: 5

9 comments:

  1. Dia ingat rakyat bodoh ker aper? Dia ingat kakitangan kerajaan bodoh? Ini adalah Ceupacs punya desakan bukan PKR. PKR cuma jadi penyibuk hendakkan sokongan politik. Kalau ada ahli2 Ceupacs (kakitangan awam) yg percaya kepada claim si desperado ni, maka mereka pun memang sama bodoh mcm dia.

    ReplyDelete
  2. Padan muka, banyak step DSN yang Duta Israel ni tak dapat jangkakan. Aku ketawa sampai tersembur ni bila baca anak-beranak ni claim hasil usaha mereka. Cupecs baca pun tertelan air liur. Penat cakap dalam meeting pun tak habis lagi. Apa2 pun TQ sebesar Gunung Ledang pada DSN yg menghargai penjawat awam.

    ReplyDelete
  3. org lain penat2 wat keje sng2 claim kata ini suma sbb diorg...malu la sikit nuar oi...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. depa ni memang tak penah segan nak membohong. padan ada artikel dok bagitau nurul izzah dok selit kata sbpa batal pasal die dok tekan kerajaan, rupa-rupanya papa die pun sama. memang family kuat menyelit la ni. adduii.

    ReplyDelete
  6. memang kerja asik nak menuai usaha orang saja

    ReplyDelete
  7. yg sebenargnya...najib sengaja pasang perangkap buat pembangkang...saja nak tengok akai depa...terutama si paksheikh tu...paksheikh masuk perangkap najib...hehehe...paksheikh al joob joob pukui kelileng...joob joob joob...kehkehkeh

    ReplyDelete
  8. Malu! Makin meluat aq dgn org tua xsedar diri ni..aq benci lah weyh..klau bg duit dgn ludah muka dia,aq pilih ludah lah !!!!

    ReplyDelete
  9. Die muke ok la tak malu,yg korang empayar kononnya muke nk tgk kuar pun xde.sembang lebat kt laman sesawang je..lame jd bersawang

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.