Friday, March 16, 2012

LAAA...INI JE PEN KEGEMARAN TUN M??


Siapa sangka pen yang digunakan untuk menandatangani beribu ribu dokumen penting hanya menggunakan pen ball liner yang tak seberapa harganya..inilah keistimewaan Tun M...tak perlu pen mahal mahal dan berjenama..yang penting tanda tangan tu mahal..

7 comments:

Anonymous said...

...aku minat gak pen jenis ni...memang best utk sain2.....

UB46

Norazniza Abdul Karim said...

same like my ex-boss ;)

Sudir said...

Pen tu siap ada tulis Hak Kerajaan Malaysia lagi..

Aku Sayang Tun Mahathir said...

Ayahanda Tun,

Syukur kehadrat ILLAHI.. dan
Terima kasih kerana sudi menjadi PM kami selama 22 tahun
Kami mendoakan kesejahteraan Ayahanda Tun M dan Bonda Tun SH

Semoga legasi Tun M akan diteruskan oleh DS Najib...

Anonymous said...

tak de ke, jam tangan kesayangan anuwar plak?

Anonymous said...

Like he said he is beyond self interest. Apa yg die buat nawaitu untuk tolong negara, bangsa dan agama...kalau ada tersalah bukan untuk mengenyangkan perut die, sebab tu time mahathir he can control semua sebab xde corruption untuk diri die...tapi malangnya corruption dalam cabinet xleh cakap le...

yusof Aziz said...

Confirm memang betul.Aku ada pernah minta tandatangan Tun M di M Suite hotel JB selepas menghadiri forum zaman Pak Lah jadi PM.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.