KM MELAKA DEDAHKAN IDENTITI. YB. YANG DITANGKAP. BERSAMA GRO CHINADOLL???


Sebelum ini kecoh dengan berita seorang YB yang ditahan semasa serbuan di sebuah pusat hiburan di Melaka.

Dek kerana itu pelbagai andaian kedengaran tentang identiti YB tersebut. Laporan terbaru tentang kes tersebut :

KM Melaka Datuk Seri Mohd Ali Rustam mencabar pembangkang supaya menunjukkan bukti menunjukkan ada wakil rakyat BN diperiksa polis ketika serbuan di sebuah pusat hiburan hujung minggu lalu.

Beliau turut meminta media sekiranya menyimpan sebarang maklumat atau rakaman foto dan video yang menunjukkan wakil rakyat terbabit berada di pusat hiburan tersebut dalam serbuan jam 2.40 pagi itu.

"Saya tidak menerima sebarang laporan pun seperti apa yang didakwa pihak pembangkang dan setakat ini tiada laporan polis dibuat.

"Dakwaan itu hanyalah fitnah yang dilontar pembangkang. Mereka memang suka membuat fitnah, padahal sebelum ini pun pembangkang pernah menuduh kita sebagai kafir," katanya hari ini.
KM MELAKA DEDAHKAN IDENTITI. YB. YANG DITANGKAP. BERSAMA GRO CHINADOLL??? KM MELAKA DEDAHKAN IDENTITI. YB. YANG DITANGKAP. BERSAMA GRO CHINADOLL??? Reviewed by Empayar Pemuda on 2:16 AM Rating: 5

12 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Jangan terpedaya dengan skim pelaburan diatas..skim penipu...

  ReplyDelete
 3. gambar siapalah yg bergayab tanganya melekap atas nenen tu? tak takut kena saman ke?

  ReplyDelete
 4. alamat sebulan tidur kat sofa lah abang ni!!

  ReplyDelete
 5. Kalau setakat pegang masih lagi oleh kata Islam ciptaan Pas, PKR, ketua pembangkang lagi liwatdan main pelacur pun katanya tak salah siap dengan vedio lagi mereka kata palsu.....baik punya projek bro...

  ReplyDelete
 6. apa perasaan anak/isteri/saudara marea melihat gambar diatas tu,kalau tanya abang tu tentu bangga dapat tayang kat kawan-kawan.

  ReplyDelete
 7. Nik Aziz akan kata apa salahnya? itu kan satu kebebasan individu.....

  ReplyDelete
 8. bukan nik aziz yg kata.iblis dan syaitan manusia yg kata.itu lah manusia melayu yg akan jadi idola pd generasi akan datang.orang melayu tampa didikan agama akan terus MELAYUUU.bukan nya segar dan terus menyegar.sedih dan bercelaru tgk gelagat bangsa sendiri.

  ReplyDelete
 9. adakah ini yg dibanggakan buat kerja maksiat dipamirkan,patutpun org kafir cakap umpan saja dengan wang dan perempuan mereka akan lupa segalanya.

  ReplyDelete
 10. salam tuan blog mohon pautkan link sibuti-selamanya dari bumi kenyalang terima kasih

  ReplyDelete
 11. umno kafir tulah yg buat kerja kerja maksiat,,,,ada masuk tv ke...jgn harap ler...umno parti galakan buat maksiat

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.