Thursday, March 29, 2012


Sebelum ini kecoh dengan berita seorang YB yang ditahan semasa serbuan di sebuah pusat hiburan di Melaka.

Dek kerana itu pelbagai andaian kedengaran tentang identiti YB tersebut. Laporan terbaru tentang kes tersebut :

KM Melaka Datuk Seri Mohd Ali Rustam mencabar pembangkang supaya menunjukkan bukti menunjukkan ada wakil rakyat BN diperiksa polis ketika serbuan di sebuah pusat hiburan hujung minggu lalu.

Beliau turut meminta media sekiranya menyimpan sebarang maklumat atau rakaman foto dan video yang menunjukkan wakil rakyat terbabit berada di pusat hiburan tersebut dalam serbuan jam 2.40 pagi itu.

"Saya tidak menerima sebarang laporan pun seperti apa yang didakwa pihak pembangkang dan setakat ini tiada laporan polis dibuat.

"Dakwaan itu hanyalah fitnah yang dilontar pembangkang. Mereka memang suka membuat fitnah, padahal sebelum ini pun pembangkang pernah menuduh kita sebagai kafir," katanya hari ini.

12 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Jangan terpedaya dengan skim pelaburan diatas..skim penipu...

Anonymous said...

gambar siapalah yg bergayab tanganya melekap atas nenen tu? tak takut kena saman ke?

Anonymous said...

alamat sebulan tidur kat sofa lah abang ni!!

Anonymous said...

Kalau setakat pegang masih lagi oleh kata Islam ciptaan Pas, PKR, ketua pembangkang lagi liwatdan main pelacur pun katanya tak salah siap dengan vedio lagi mereka kata palsu.....baik punya projek bro...

Anonymous said...

apa perasaan anak/isteri/saudara marea melihat gambar diatas tu,kalau tanya abang tu tentu bangga dapat tayang kat kawan-kawan.

Anonymous said...

kantoi

Anonymous said...

Nik Aziz akan kata apa salahnya? itu kan satu kebebasan individu.....

patah hati said...

bukan nik aziz yg kata.iblis dan syaitan manusia yg kata.itu lah manusia melayu yg akan jadi idola pd generasi akan datang.orang melayu tampa didikan agama akan terus MELAYUUU.bukan nya segar dan terus menyegar.sedih dan bercelaru tgk gelagat bangsa sendiri.

Anonymous said...

adakah ini yg dibanggakan buat kerja maksiat dipamirkan,patutpun org kafir cakap umpan saja dengan wang dan perempuan mereka akan lupa segalanya.

Pedang Sibuti said...

salam tuan blog mohon pautkan link sibuti-selamanya dari bumi kenyalang terima kasih

huki said...

umno kafir tulah yg buat kerja kerja maksiat,,,,ada masuk tv ke...jgn harap ler...umno parti galakan buat maksiat

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.