Sunday, March 25, 2012


PAS semakin terdesak dan gerun dengan gelombang biru BN di Permatang Pauh. Buktinya petang tadi  seramai   80  penyokong Pas dikerahkan  berdiri di tengah  panas terik depan Politeknik Seberang Perai bagi membantah penggunaan dewan politeknik  untuk tujuan Program Pelancaran Gelombang Biru Parlimen Permatang Pauh .

Ini menyebabkan pihak polis hanya menghantar 2 kereta peronda sahaja mengawal pintu masuk politeknik .

GPB ada bersembang dengan  seorang penyokong  hardoce PAS kat situ, yang mengejutkan beliau mendakwa  hanya parti mereka sahaja yang turun hari ini berjuang membantah BN  walaupun sudah dimaklumkan kepada PKR sebelum ini .

Nampak jelas PAS sudah kena kencing dan diperkudakan PKR untuk berdemo hari ini ...hahaha

Di bawah ini ada sedikit gambar untuk anda  melihat betapa bangangnya juak-juak  PAS yang  berdemo petang tadi  sambil  memaki penyokong BN  masuk ke politeknik   dan  penyokong PKR pulak goyang kaki  saja di rumah .  
Alahai PAS...Memang dah jadi kuda 4D PKR dah pun...

4 comments:

Anonymous said...

DAP cakap kalau undi BN,maknanya undi UMNO.Alasan Umno adalah dominan dlm BN.Hakikatnya,kalau undi PAS pulak,sudah tentu kita pilih DAP kerana Dap dominan dalam pakatan.Tepuk dada tanya selera...

Anonymous said...

oleh itu jangan pilih DAP sebab DAP anti Islam..jangan tak tau pulak

Anonymous said...

haha..orang PAS kena kencing oleh PKR..depa konon setuju turun PKR PAS..tau tau PAS aje turun hehe..mampos ko PAS

Anonymous said...

Dalam banyak hal sekalipun bersih ke, hindraf ke , apa jua demo.. yang ke depan hanyalah Pas.. ada seejor dua babi yang dari kaum cina dan lembu India.. dia orang tukang sorak aje..

yang bodoh orang PAS... esok kalau buat sokong murtad pun dia orang akan ke depan !! percayalah ..

Kepada Tuan Berahim tuan Man , kalau bertanding di Jengka .. aku tobat tak bagi undi kat ko ...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.