HOT : VIDEO YANG MEMALUKAN DARI ANWAR IBRAHIM...??



Rakaman Video di bawah jelas menunjukkan bahawa Anwar Ibrahim telah berbohong besar dalam Dewan Rakyat tentang kenyataan beliau mengenai sokongan kepada keselamatan negara seperti yang tercatit dalam Wall Street Journal!

Jika sebelum ini, beliau dan balaci-balaci pembangkang menuduh pihak lawan 'mengambil sebahagian sahaja' kenyataan WSJ, kali ini Anwar Ibrahim yang sebenarnya mengambil sebahagian sahaja daripada kenyataan beliau sendiri!

Jika kita teliti video di bawah, Anwar Ibrahim hanya menyebut 'I fully support the security of Israel state' dan kemudian mengaitkannya dengan 'a step which he said remains contingent on Israel respecting the aspirations of Palestinians.'

Padahal, selepas ayat 'I fully support the security of Israel state' ialah 'although he stopped short of saying he would open diplomatic ties with the Jewish state.'!

Untuk pendedahan tentang pembohongan besar Anwar Ibrahim mengenai Israel : Klik Sini


Jom layan video Anwar kantoi tak boleh jawab pasal isu ini...


Sumber : Dr MiM
HOT : VIDEO YANG MEMALUKAN DARI ANWAR IBRAHIM...?? HOT : VIDEO YANG MEMALUKAN DARI ANWAR IBRAHIM...?? Reviewed by Empayar Pemuda on 1:45 PM Rating: 5

5 comments:

  1. aljuburi ejen yahudi mabuk ni da tak bole nak berbohong lagi semua orang da tau

    ReplyDelete
  2. adakah nanti satu bangsa kat dunia ni yang tak punyai negara tiba2 datang menaluki malaysia dengan bantuan musuh malaysia kita akan mengitirafnya atas nama keadilan setiap rakyat malaysia pasti tak akan menerimanya

    ReplyDelete
  3. hidup umno & barisan nasional...allahuakbar..!!!

    ReplyDelete
  4. majalah the economic label Anwar ni sbg chameleon sejenis nate yg boleh berubah warna mengikut persekitarannya...Dr Chandra muzaffar pula pernah menulis di akhbar the star bertajuk 'Disaster if Anwar is PM '...menurut Chandra pelobi Zionis-Neocon ni sedang jadikan Nuar sbg budak caturnya!...so berhati2lah sebelum terlambat,...jangan sampai nasi menjadi bubuk!

    ReplyDelete
  5. hmmmm.........x tau laaa....dah berape banyak kali la die menipu....kalo ko sokong sangat israel jahanam tu tuka la name.....nama kafir pastu gi berambus dok sane.....jadi kaum yg dilaknat Allah!!mate bute ke ape?x nampak ke betape sengsaranya rakyat Palestin......x yah nak seronok sangat ngan duet..nanti kalo ko mati, kapan ngan kain putih juga...bukannye emas....ke ko becadang nak tanamkan sekali semue duet ko.......kumpul la banyak banyak lagi....samapi diri sendiri dok bawah kangkang org kafir....

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.