HOT : PIDATO MAHASISWA OLEH ADAM ADLI DISERBU RIBUAN MAHASISWA..





Fuyooo..ramai gilerrrr...sampai tak boleh nak kira...Nasihat EP lebih baik lupakan cita-cita nak gantikan tempat Saiful disisi Anwar dan tumpukan semula perhatian pada pengajian...ooopsss lupa la pula...kena gantung daaa...
HOT : PIDATO MAHASISWA OLEH ADAM ADLI DISERBU RIBUAN MAHASISWA.. HOT : PIDATO MAHASISWA OLEH ADAM ADLI DISERBU RIBUAN MAHASISWA.. Reviewed by Empayar Pemuda on 5:43 PM Rating: 5

15 comments:

  1. apasal gambar adam dgn gbr dewan tu tak sama? Mcm 2 tempat lain ja?

    ReplyDelete
  2. ya... betul..mana restroom dlm gambar pertama...setuju 3 tempat berbeza...nak sabotaj bn ka blog ni...

    ReplyDelete
  3. Yg kt atas tu gambar lama dia ceramah...yg bawah ni baru betul..ceramah dia yg terbaru...itupun nak spin....budak ni hampeh...dh maki semua panel disiplin yg mengadili kes nya di UPSI..siap koyak surat penggantungan...ckp besar xnak merayu..tapi bulan Feb lalu antar pulak surat rayuan...Apepunya xmalu lah mat Laon ni...sampah tu xyah bg masuk UPSI..kasi sepak jer keluar...busuk punya budak..paling kurang ajar yg pernah aku jumpa...kebebasan akademik pun xtau nak beda...kebebasan dia berdemo , membuat kacau dan memalukan nama UPSI dulu kebebasan akademik ke..Dia tau x akademik tu ape...Bangan aka bahalol...

    ReplyDelete
  4. mungkin ni nasihat berguna khas utk adam adli mahupun aku fan semua...ni aku petik dr lirik lagu rap mana ntab...bait2nya mcm nih.......'gunakan hak berfikir sebelum gunakaan hak bersuara'.......kalo pikir x habis jd mcm nih....semoga aku terhindar dr golongan mcm nih....amin
    ....

    ReplyDelete
  5. belum start lg kot, mcm br bg taklimat jer... kerusi vvip pun kosong... harap blogger BN taklah spin mcm blogger2 PR, diorang tu hampeh!!!

    ReplyDelete
  6. kesian kat dia oi, dahlah rambut macam hero korea. bagi can kat dia, dia pun nak jadi wakil rakyat jugak.

    ReplyDelete
  7. baru nak belajar jadi ahli politik - anak Ikan anu-war brahim.

    ReplyDelete
  8. banyak duit budak ni,ceramah sana sini,

    ReplyDelete
  9. tak balik modal sewa dewan

    ReplyDelete
  10. umur baru setahun jagung dah nak berceramah....
    belajar pun atas bantuan kerajaan tak sedar diri betul mamat tolol nie...konon ada sifat perjuangan...oooi boleh belah la...yang ada pada mamat bahalol ni ialah sifat sombong, bongkak,bodoh aiiiish kecik aku tengok mamat bengong ni....

    ReplyDelete
  11. Rambut pon gaya puak gay...pakai seluar cawat kebwah smpai nmpk boxer yg x dpt dipastikan berapa lama x basuh...tak tahu ke dia sengaja buat x phm bahasa sbb mmg nk bg org tangkap dia nnt senang nk claimed kata ipta bwh kerajaan bn kejam kat budak u bingai mcm dia...dia kan berguru dgn anuGAY....malangnya semua pihak x lyn budak bodo piang ni...tu pasai dok jaja air liuq basi dia merata2...

    ReplyDelete
  12. apa kata...dia sambung belajar kat kolej swasta. itu baru dinamakan kebebasan subsidi dan biasiswa.

    ReplyDelete
  13. ADAM..YOU'RE HOT......

    ReplyDelete
  14. JAUH BEZA GAMBAR ADAM DAN GAMBAR DEWAN ITU . JIKA KITA PERHATIKAN PADA GAMBR DEWAN , DISEBALIK NYA ADALAH SLIDE. BUKAN TINGKAP !! TETAPI DISEBALIK ADAM, ADA TNGKAP ,DAN CERMIN NYA WARNA HIJAU .

    INI ADALAH SATU PROVOKASI YANG SENGAJA DIBUAT OLEH MEREKA YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ...

    MAHASISWA/MALAYSIA BANGKIT !

    ReplyDelete
  15. bangkit mahasiswa pala hotak lu...bkn sume mahasiswa yg singkat akal cm adam n gang..

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.