Friday, March 23, 2012


Kisah 2 orang 'petugas' SPR yang dicekup semalam, benar² menghantui Nurul Izzah dan juga si Fahmi Fadzil. (BACA KISAHNYA DIBAWAH) Hari ni Nurul Izzah mengamuk lagi sekali berhubung isu tersebut. Nurul Izzah menerusi twitter nya mendakwa telah mengemukakan bukti surat akuan yang mengatakan 'petugas' SPR tersebut kepada Polis. Ternyata memang petugas ini diupah olehnya.

Nurul Izzah bukannya risaukan keselamatan budak² petugas tu. Tapi risaukan rahsia yang maha besar bakal terbocor dari mulut petugas SPR tu nanti ...


NURUL IZZAH MENGUPAH ANAK-ANAK MUDA INI UNTUK MENYAMAR SEBAGAI PEGAWAI SPR...

Dua orang anak muda didapati menyamar sebagai pekerja Suruhanjaya Pilihanraya (SPR). Setelah ditanya penduduk setempat mereka mengaku yang sebenarnya disuruh berbuat demikian oleh wakil rakyat Lembah Pantai, Nurul Izzah.

Jeng.. Jeng.. Jeng...

'Petugas' SPR memakai vest hitam

Selepas ditahan oleh penduduk, Polis dipanggil dan kemudiannya datang menahan mereka. Kedua² mereka dibawa ke Balai Polis Pantai untuk siasatan lanjut berhubung hal tersebut.


Si Setiausaha Politik Nurul Izzah, Fahmi Fadzil menerusi akaun twitter nya mengamuk bagaikan babi kematian anak apabila mendakwa pemuda² ditahan tanpa sebab munasabah. Dan mendakwa barang² mereka telah dirampas penduduk yakni UMNO lah.Padahal yang rampas tu Polis bukannya UMNO seperti yang di dakwa.

Lihat skrin capture di bawahPKR menggalakkan anak² muda berbuat jenayah. Menyamar sebagai penjawat awam merupakan satu kesalahan jenayah yang serius. Inilah kerja PKR yang ternyata salah tetapi menyalahkan UMNO sesuka hati mak bapak dorang.

Semua kerja² busuk PKR, mereka akan halakan kesalahan tersebut kepada UMNO. Sedangkan UMNO hanya menjalankan tanggungjawab tersebut berdasarkan aduan penduduk yang syak perilaku mereka ini. 

Siapa yang BERSIH dan siapa yang tak BERSIH?

Sumber : Ketua Pemuda UMNO Lembah Pantai - Dato' M. Sazali Kamilan  - REZQEEN HILL

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Bagiuh nya cadangan tu bro tapi aku mana ada duit yang hanya big balls aje , nanti aku tanya anak nuar ni ada koje kosong ta? bapak dia kaya duitbanyak kawan yahudi pon banyak, Thanks bro

Anonymous said...

MANGKUK HAYU BETUL, TAK HABIS2 PKR NI NAK MEROSAKKAN NAMA BAIK ORGANISASI LAIN, BANGANG, DAH MEMANG HATI HITAM DAN GANAS, SEGANAS PELURU MORTAR ZIONIS YANG MEMBEDIL ANAK-ANAK PALESTIN!

Anonymous said...

kepada ahli umno jgn berat sebelah...politik umno juga kotor tak nak dedahkan kat sini pulak ke?siapa kawan yahudi umno ke pkr?jgn ambik dr sumber sebelah pihak umno sahaja.nak judge kene dgr 2 belah pihak kalau jatuh hukum suka hati takut jd fitnah dah tambah dosa sebab cite ni disiarkan satu dunia baca tanpa bukti yang sah...pada ahli umno buka mata....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.