Monday, March 12, 2012




Kalau korang pergi ke Carthage International Airport, Tunisia, korang boleh jumpa bendera Israel dijadikan alas kaki toilet disitu.

Betul tak betul cerita tu, wallahualam. Tapi kalau tengok gambar yang gua dapat ni, memang nampak bendera Israel diletakkan depan toilet dan dipijak-pijak oleh sesapa yang lalu disitu.


Hebat betul kerajaan Tunisia kalau benar perkara ni terjadi. Berani-berani Malaysia pun, kita tak pernah buat perkara macam ni..


Gua rasa, Anwar mesti bengkak perut punya bila dia tengok bendera negara kesayangan dia dipijak-pijak macam tu..


Lepas ni, confirm Anwar tak akan pergi lagi ke Tunisia. Israel mesti suruh dia boikot negara Islam tu sebab dah menghina bendera suci dorang.


Tahniah Tunisia!! 

Sumber : MPP Online  

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.