HOT : RAHSIA USTAZ BADROL AMIN DALAM MEMAJUKAN PERNIAGAANNYA...


Hahahahahaha.....Patutla ustaz kesayangan Anwar ni bagi kantoi kena tangkap khalwat dengan bini orang..rupa-rupanya dia nak mempromosikan sessi kaunselingnya dengan isteri orang....hahahahaha...tak payah teruk-teruk nak belanja duit buat marketing...TV,  surat khabar dan blog...semua keluar...siap bagi slot eksklusif lagi....


Lepas ni mesti keluar ayat " ini mesti kerja orang-orang UMNO"...Bagi EP..kira okla tu ustaz..tak payah ustaz susah payah nak design dan cetak banner...siap pasang lagi tu...Zaman sekarang ni bukan senang nak cari orang yang sanggup keluarkan duitnya sendiri untuk memajukan perniagaan orang lain...Dah la perniagaan yang ustaz buat ni untungnya makan sorang-sorang...hahahahha..

Kiranya ustaz ikut saranan punahsihat ekonomi negeri Selangor ye...Kalau nak buat perniagaan yang macam ni kena buat dalam tempat yang tertutup..biar orang tak nampak...sebabnya kalau buat tempat yang terbuka nanti orang boleh mengata dan kena tangkap...tapi kalau buat tempat tertutup orang tak nampak...kalau orang mengata mengenainya boleh dikira finah...hebat...hebat..

Lepas ni sesiapa yang ada masalah rumah tangga bolehlah menghantar isteri anda berjumpa ustaz ni...sebabnya konperm masalah anda akan selesai...tak payah pening-pening kepala gaduh lama-lama...tapi ada syarat...bini yang nak hantar tu kena la muda dan lawa...hahahahahahaha..


HOT : RAHSIA USTAZ BADROL AMIN DALAM MEMAJUKAN PERNIAGAANNYA... HOT : RAHSIA USTAZ BADROL AMIN DALAM MEMAJUKAN PERNIAGAANNYA... Reviewed by Empayar Pemuda on 1:04 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.