HOT : ANWAR MULA MEROYAN MACAM ORANG GILA...HAHAHAHAHA!!

Apasal Anwar Ibrahim kalut sangat nak debat dengan Najib...macam tak benda lain yang berfaedah nak buat..atau sengaja timbulkan isu sebab nak tutup isu pergolakan PAS di Kedah...Kalau dah kata "Semua layak debat dengan Najib kecuali GILA".. Sebab apa Najib tolak pelawaan Anwar...Sendiri mau faham laaa..Mana ada orang lain terdeak sangat ajak orang debat kecuali orang gila macam Anwar...

Dari mana pengarah strategik PKR, Rafizi lemau dapat data kata rakyat mahukan debat antara Najib dan Anwar diadakan...Adakah dari kaji selidik yang dibuat oleh Merdeka Centre?? Kajian ini dibuat berdasarkan 1022 responden yang berdaftar sebagai pengundi dan 54% daripada responden tersebut mahukan debat diadakan...

Untuk rekod jumlah pengundi yang berdaftar di Malaysia ialah sebanyak 13 juta orang...Jika 1% daripada 13 juta ialah 130 000 ribu..Kalau 552 orang pula berapa %??..Jadi tak perlulah nak gunakan perkataan RAKYAT...Kan lagi senang kalau kata pakatan haram atau Anwar yang nak debat ini diadakan kerana pakatan haram dalam keadaan terdesak sekarang ni...Dengan isu Israel, isu PAS Kedah, Masalah moral pemimpin PKR dan banyak lagi...

PKR yang berulang kali mengajak Datuk Seri Najib Tun Razak agar berdebat dengan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini menegaskan, mana-mana pemimpin yang tiada rekod sakit mental memang layak untuk berdebat dengan Perdana Menteri.

Semalam, Najib menerusi entri blognya berkata beliau bersedia berdebat dengan sesiapapun asalkan lawannya mempunyai pemikiran yang munasabah dan berwawasan.

Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli berkata, apa yang paling penting adalah rakyat mahukan debat antara Najib dengan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim diadakan.

"Bukan beliau (Najib) yang tentukan, tetapi rakyat kerana jika debat ini diadakan, ia adalah debat di peringkat tertinggi.

"Kita mesti berdebat, hujah lawan hujah, dasar lawan dasar dan membawa arus ekonomi terbaik untuk negara, biar rakyat membuat pilihan," katanya pada sidang media di sini, sebentar tadi.
HOT : ANWAR MULA MEROYAN MACAM ORANG GILA...HAHAHAHAHA!! HOT : ANWAR MULA MEROYAN MACAM ORANG GILA...HAHAHAHAHA!! Reviewed by Empayar Pemuda on 6:40 PM Rating: 5

9 comments:

  1. mereka ini sudah gila.... itu sahaja yang dapat saya ulas...

    ReplyDelete
  2. Tak pyah la nk debat2 nie. Kalo da perkara yang boleh memberi faedah kpd negara,buat program mesyuarah sesama pemimpin..kami sebagai rkyat,mahukan negara ini aman,maju dan makmur dan kami bleh cr rezeki yg halal tanpa apa2 mslah..

    ReplyDelete
  3. apa yang na didebatkan. jadi menteri kewangan pun failed. selangor pun ranap kedah haru biru penang alahai guan eng je yang betul. nak debat apa lagi. mmg org pkr dah gila

    ReplyDelete
  4. Hehehe Debat...???
    Korang percaya ker Anuar nak berdebat ngan Najib?. Percaya la..Anuar tak akan berdebat punya....

    Nak cari penyakit...Bila Najib diam, puak2 ni melalak ajak berdebat, sekarang kalau korang nak tahu mereka ni dah terkedu, sekarang duk pikir cam ner nak lari dari isu berdebat ni. Bila Najib bagi green light,, hehehe mereka pasang lampu merah ler.

    Kita boleh nampak tahap kebodohan seseorang. Aku percaya kalau Najib kata, Hi Anuar, bila agaknya kita boleh berdebat, just inform me when you are ready, choose the location and topic, I'll be there."..

    Mau terkencing Anuar..hehehehe
    Ini ler masanya nak balun Anuar depan orang ramai...Silap2 Tittle Gagap Si Khalid Gagap dapat kat Anuar pulak..hehehehe.

    ReplyDelete
  5. Apa kata, debat ni Pembangkang pilih mana2 satu isu, then Kerajaan pilih mana2 satu isu..mesti menarik...tetapi isu tersebut hanya bila debat hendak dimulakan. Jangan maklumkan tajuknya. Baru kita nampak realiti debat tersebut, dan nilai2 kepimpinan didalam mejawab isu tanpa merujuk dari mana2 sumber. Maknanya ilmu pengetahuan pemimpin tersebut diuji.

    Kita tengok ketelusan dan kewarasan siapa yg tercabar?. Aku percaya salah seorang akan menarik diri, atau mencari jalan agar debat tersebut tidak akan berlaku.....

    ReplyDelete
  6. Mintak2 jgn sekali pun dilayan org gila sekor tu berdebat. Tak ada apa yg akan memanafaat kpd rakyat. Baik dlm kerajaan mau pun sbg pembangkang, apa jasanya yg boleh dibanggakan yg dilakukannya utk rakyat, hampas. Sikit2 rakyat, sikit2 rakyat, tapi menghancur-leburkan harapan rakyat.

    Yg dia tau memburukkan negara dan menipu rakyat. Itu sajalah kelebihan dia. Partinya PKR pun dah nak mampos, cabang dah berulat dimakan anai2, ranting dah banyak patah. Biar dia dgn penjilat buah dia mampos ditimpa batang pokok.

    Dia hanya layak berdebat dgn org gila kat Hospital Bahagia. Jgn dilayan ...

    ReplyDelete
  7. pm nak debat ngan anwar? anwar tu sapa? layak ke dia nak debat ngan pm? zul nordin ajak debat dia takut...umi hafilda ajak debat dia takut.. ezam ajak debat dia takut...ko pg tanya anwar dlu sana..bila nak debat/saman ezam/eskay/zulnordin/ummi.. br pemimpin yg ko sanjung tu layak nak debat ngan pm...suh tnjuk jam omega pun tak berani nak ajak debat..pigirah.. tak payah ngan ezam meh sini aku nak ajak anwar debat.. aku nak tanya 6-7 soalan je pun suh dia jawab...pertama kenapa dr 100 kwn baik dia 80% dah tglkan dia? ke2..kalau dia jd Pm kad pengenalan nak tukar ke dr gambar muka ke gambar perut.. sbb bg dia muka tak pnting perut yg penting...dan kalau bukan dia dlm video tu tolong bg tau sapa org yg muka sama mcm dia.. dan aku offer kat sapa2 yg boleh bwk org yg muka mcm anwar aku bg dia rm5000..ke3 dia cerita apa yg dia nak buat klu jd pm tp aku nak tau bape pendapatan yg pr leh dapat dan bape plak belanja..asik citer belanja je kerani akaun pun boleh citer..nak hapus tol la nak trn harga minyak la..ke 4..ko cakap tak kenal eskay tp ko leh amik gambar dan jln ngan eskay masuk lif..ko menipu ke tak? jwb tipu ke tak tu je...ke 5 dalam kes 16 sept.. seluruh dunia ko da tipu ko kata ko akan amik alih kerajaan.. tp smpai la ni tak jd.. so ko da tipu seluruh msia.. ko takde ke nak mintak maaf? ke 6 klu ko tak penah sokong israel dan ko kata media suka putar belit cakap ko kenape bila wartawan tanya pasal israel ko tergagap2 dan kenapa ko tak je ckp israel mmg jahanam..israel patut serahkan tanah balik kepada palestin.. israel ada la secelaka bangsa kat dunia ni.. tp ko memilih jawab erm ermm keselamatan israel perlu dijaga kalau palestin diberi hak..ko rasa jawapan ko ngan jawapan aku tu mana yg org akan respek..ke7 ..dalam kes liwat 2 kenapa ko tak nak masuk kandang tertdh untk jawab soalan,.. ko kan suka berdebat.. kenapa ko tak panggil kak wan.. zul nordin? ezam ke..klu ko leh jwab soalan 2 ni ko br layak g debat ngan zul nordin or ezam or ummi.. tehn br ko bukak mulut nak debat ngan PM...selagi tu ..jgn ada sapa2 ajak dia nak debat ngan najib..


    kasih awan

    ReplyDelete
  8. Hallo yeop. nak debat konon. dalam mahkamah ada peluang debat takut. pilih membisu.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.