Thursday, March 29, 2012

Bukan saja blogger Dr MiM atau MPP je yang lembik lutut tengok Neelofa..EP rasa silap-silap bang nuar kita pun boleh tinggalkan kak jijah...Kalau badrulamin tu tak yah nak cerita la..bini orang pun dia sapu ini kan pula Neelofa yang cun melecun ni..

Jom kita layan aksi Neelofa berlakon dalam iklan barangan elektrik diatas katil..tak silap EP jenama Panasonic..




Kepada sesiapa yang berminat dengan Neelofa terutamanya Dr MiM, pastikan anda menghafal formula cinta ini sebelum menguratnya...hehehehehe


**Blogger MPP tu kata je tak minat Neelofa...tapi balik-balik posting citer Neelofa..kecik hati Maya Karin...hahahaha..jangan marah ye..

5 comments:

MPP said...

Lu jangan gossipkan gua dengan Neelofa bro.., nanti mengamuk Dr MiM tu.. Tak dapat dah gua ubat demam free nanti.. Hahahahaha..

Badut Rakyat said...

lembik lutut ku ini...neelofa..i love u..erkk ??? muahahahaha....

PemikirpolitikJerantut said...

haha!!

Anonymous said...

kali pertama baca komen blogger dlm blog blogger

Anonymous said...

adoi bikin terpancut jer baca tajuk posting nie..hehehe

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.