Sunday, March 25, 2012


Mr Wichai (Tao), 24 dari Samut Songkram yang menyara hidup dengan menjual 
barang-barang lama telah berkahwin dengan kembar cantik,  Cik Sirintara dan Cik Thipawan, 22 dalam majlis yang diadakan serentak.Dalam majlis pertunangan sebelum perkahwinan, 

Encik Wichai berjaya menawarkan mas kahwin lapan baht emas dan 80.000 baht setiap seorang.Kedua-dua keluarga meraikan perkahwinan itu dengan kegembiraan.

Mereka bertiga telah berkawan sejak kecil lagi dan bila mereka besar, Encik Wichai tidak dapat memilih antara mereka.Akhirnya, Encik Wichai melamar mereka berdua dengan mengatakan "saya cinta dan ingin mengahwini kamu berdua''.Kembar itu terus bersetuju.

Walaupun banyak gosip dikalangan jiran-jiran, keluarga mereka tetap menyokong perkahwinan ini.

Malah ibu pengantin lelaki telah menyiapkan dua bilik pengantin di rumah keluarga Encik Wichai.Tentang peraturan tidur dalam seminggu pula, Encik Wichai berkata, " tiga malam dengan Cik Sirintara dan tiga malam lagi dengan Cik Thipawan. Kami akan tidur bertiga di hari Ahad!"

Kembar itu pernah berjanji antara satu sama lain untuk tetap hidup bersama, 
begitu juga dengan pemilihan suami.



** tak payah susah susah nak langgan dua siam doll..Saksikan video dibawah ini....

3 comments:

Abang Sayang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Wa tabik spring la kat lu Papa Gomo ...BUKAN nya kepada PAPA Cina Doll dan bukan jugak kepada PAPA Nurul Izzah...
Pegi jahanam dengan PKR dan penjilat2 kote bengkok PAPA Nurul Izzah dan jugak kepada Abang Sayang di atas....blaa la luuuuuu

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.