Wednesday, March 21, 2012


Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) hari ini diminta menjelaskan perkembangan siasatannya berhubung satu laporan yang dibuat lebih dua tahun lalu mengenai harta Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat, Azmin Ali dan isterinya. 

Bekas setiausaha sulit Datuk Seri Anwar Ibrahim, Anuar Shaari, berkata bahawa pada 17 November 2009 beliau membuat laporan polis berhubung perkara itu dan kes berkenaan kemudian dikendalikan oleh SPRM.
"Seminggu selepas saya membuat laporan polis, SPRM telah panggil saya untuk diambil keterangan, (dan) difahamkan sampai sekarang kes itu masih dalam siasatan," katanya di sini, hari ini.

Anuar berkata, bahawa demi ketelusan, beliau berharap SPRM dapat menjelaskan kedudukan sebenar perkembangan siasatan itu. 

Beliau turut meminta Azmin mengisytiharkan harta beliau dan isterinya. - BERNAMA 

**BERJUTA-JUTA HARTA AZMIN..DALAM BENTUK WANG DAN SAHAM..TAK KAN SEMUANYA BOLEH DECLARE KOT..

1 comments:

Anonymous said...

Bila harta hasil duit2 haram...mmg ler cepat kantoinye! Tak sabar nak tgk dia terkantoi2 kena balun gan penyokong dia sendiri...ahaksss!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.