Tuesday, March 27, 2012

AWEK VIETNAM NI MEMANG GANAS???



Pertengkaran mulut antara seorang awek Vietnam dengan dua orang lelaki warga Singapura dalam sebuah pesawat baru-baru ini bertukar kecoh bila dia memukul salah seorang daripada mereka sebaik sahaja hendak keluar daripada kapal terbang itu.

Segalanya bermula apabila wanita itu mendakwa lelaki itu menendang kerusinya daripada belakang.

Ketika itu kesemua mereka dalam perjalanan pulang ke Singapura daripada Vietnam menggunakan pesawat Tiger Airways.

Lelaki itu yang menafikan berbuat demikian kemudiannya memberitahu wanita itu supaya bertenang dan melaporkan insiden itu kepada pihak berkuasa jika tidak berpuas hati dengannya.

Berang dengan kata-kata itu, wanita berkenaan menghayunkan begnya ke arah lelaki tersebut sewaktu mereka sedang beratur untuk keluar daripada pesawat.

Berdarah jugalah dahi mamat tu!

Difahamkan wanita Vietnam tersebut merupakan salah seorang penuntut universiti di republik tersebut.

Menariknya, sebahagian daripada insiden ini berjaya dirakamkan isteri mangsa menggunakan telefon bimbitnya…haiiyyyyaaaaaa!!! - Oleh SYAHRIL A. KADIR (mynewshub.my)

3 comments:

Anonymous said...

Orang Vietnam jngan main2....Mat Saleh(USA) dia kalahkan.Bagus jugak macam 2....Itu cara mengajar Cina Singapore.Sepatutnya dia ajar Cina Malaysia yg semakin hari semakin biadap.Cina DAP aje bukan MCA.Cina DAP adalah Cina Komunis.Cina yg tak tau dek untung.Sekarang bersarang di Penang.Kita mesti ajar Cina DAP ini satu hari dengan seperti peristiwa 13 mei.

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

AKU PERNAH TINGGAL DIVIETNAM - MAREKA KEBANYAKAN ANTI CINA MALAH ORG SAIGON SMPAI SEKRANG BENCI ORG VIETNM UTARA SBB MEREKA ORG BONEKA KOMUNIS CINA

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.