Thursday, March 29, 2012


Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sekali lagi hilang punca apabila kenyataan beliau yang menyokong segala usaha untuk menjamin keselamatan Israel dibangkitkan di Parlimen.

Anwar yang berang apabila kenyataannya itu ditafsir sebagai menyokong keganasan Israel ke atas penduduk Palestin oleh Timbalan Menteri Luar, Datuk Richard Riot Jaem mengugut akan mengambil tindakan jika terus 'difitnah'.

Bagaimanapun, ketika dicabar Datuk Abdul Rahman Dahlan (BN-Kota Belud) mengapa tidak mengambil tindakan undang-undang ke atas The Wall Street Journal (WSJ) jika benar kenyataannya menyokong keselamatan Israel adalah fitnah, Anwar membisu.

Sebaliknya, Ketua Pembangkang itu berterusan cuba untuk menegak benang basah apabila berkata, kenyataan beliau telah diputar belit oleh media arus perdana demi tujuan politik...

6 comments:

Anonymous said...

pala hotak ko la pelaburan hartanah,jgn la jd bodoh dah ramai kena tipu,bukan senang nak senang!

hisham said...

pelaburan untuk lubang kubor tak buat ker..lebih baik melabur untuk menghadapi seksaan dalam lubang kubor nanti.seksaan dialam kubor di jamin olih ALLAH,terpulanglah samada nak untung atau rugi..

Anonymous said...

dah melabor dpt untung kenapa kau sibok2 nak promote kat sini? biar kau sorang je untung lebih banyak..juta juta! tak payah nak kelentong org! kau kaya sorang2 sudah le! kami tak nak untung drp hasil yg tak tentu halal! aku lebih suka mengomel tentang politik puak fackatan drp duit juta juta! pergi kau promosi kat tempat lain! porah!!!!

Anonymous said...

Salam Semua,ingat-ingatlah,harta kekayaan dan kuasa tu semuanya hanya pinjaman.Berpada-padalah kita.

hangkedee said...

Nah kalu dah kaya sangat derma beribu @berjuta kepada bloggers @ masuk akaun aku kemudian dedahkan baru betul.

Anonymous said...

orang pakatan haram memang gitu.....kadang2...lembu lagi cerdik

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.