Wednesday, March 21, 2012Jumlah pengikut Datuk Seri Najib Razak di laman sosial Twitter dan Facebook masing-masing mencecah hampir 500,000 dan sejuta malam tadi.

Perdana Menteri dalam Tweetnya pada jam 10.30 malam tadi melahirkan rasa terharu atas sokongan diberikan dan mengucapkan terima kasih kepada pengikut beliau.
“Terharu lihat pengikut Twitter hampir 500 ribu. Facebook pula sudah dekat satu juta. Terima kasih kepada semua pengikut saya,” katanya.

Beliau turut meminta pandangan rakyat untuk meraikan pengikutnya yang ke 500,000 dan sejuta.

Ketika berita ini ditulis (11.35 malam), pengikut Najib di Twitter, 498,527 orang, manakala rakan Facebook 977,282 orang. – BERNAMA 


**Tahniah Datuk Seri...EP harap PRU13 ni BN akan menang besar dibawah kepimpinan Datuk Seri...Hidup BN!! Hidup UMNO....

5 comments:

Myvitrd said...

rasanya kalau setakat angka tak mengejutkan kot.. sebab tak semua 500k tu atau 1 juta tu leh menggundi.. dah kebanyakkan mungkin bawah 21 tahun lagi yg follow..

kecuali yang follow tu memang sah2 yang layak mengundi.. tu memang mungkin satu cabaran yang hebat untuk PRU13..

Sorry hanya pandangan peribadi..

Anonymous said...

Betul jugak tu... Angka belom menjamin sokongan lagi Datuk Seri

Anonymous said...

Anwar pulak, bila tweet..pelacur cina pulak yang datang

Anonymous said...

tapi,kalau tak ikutkan bilangan tweet pun, rasanya mengikut trend semasa... sokongan kpd najib memang meningkat mendadak..dan sokongan kpd anwar menjunam

Anonymous said...

yg mana "like" anwar tu bkn suka kat anwar tp nak tgk sejauhmana dia terus menipu & menipu lagi & laaagi... anwar nie bole di kategorikan spesis yg telah lama ditong-sampahkan. Dia hanya badut pd media...kita hanya syok2 membacanya tp tidak akan mempercayainya! wakakakaaa...in fact, anak-branak dia pun badut 1malaysia!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.