Sunday, March 18, 2012


Baru-baru ni, ada berita yang mengatakan terdapat sekumpulan lelaki “anak ikan” nak cari ikan-ikan older..Kalau boleh bapak-bapak yang power katanyer. Disini, anak ikan tersebut telah sertakan gambar terbaru mereka berposing di tepi swimming pool..
AWAS!! jangan scroll ke bawah jika anda berumur 18 tahun ke bawah..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

 
grrrrrrr...

Ikuti pendedahan yang dibuat oleh Ummi Halfida mengenai skandal seks terlarang Anwar....

 
Umi adalah darah daging kepada Azmin Ali sekaligus bermakna beliau juga adalah adik ipar kepada Shamsidar kekasih Anwar…

Apakah untung yang boleh diperolehi oleh Umi untuk menceritakan tembelang abang kandungnya sendiri..?? Cubalah kita letak diri kita didalam diri Umi Hafilda….

Sebesar mana pun nilai wang dilambakkan.., sejuta, dua..? Barangkali mungkin seratus juta..?? Tergamakkah kita untuk naik ke pentas pentas ceramah mendedahkan keburukkan perangai abang kandung darah daging kita sendiri..???

Semua cerita yang didedahkan oleh Umi bukanlah sebuah kisah yang biasa kita dengar…. Isi kandungan cerita yang diselongkar oleh Umi seperti, Azmin tawarkan wang yang besar nilainya agar Umi menarik balik surat aduan kepada Tun Mahathir mendedahkan bukti bukti dan saksi saksi memang berlaku skandal seks Anwar – Shamsidar, Azmin pernah bawa pulang ke rumah wang tunai yang besar nilainya…., salinan asal dokumen bank wang simpanan Shamsidar dan adik beradiknya bernilai jutaan ringgit, dan bermacam macam lagi kisah seram Anwar – Azmin – Shamsidar….!!

“ saya rela hilang abang kandung saya sendiri daripada membiarkan 27 juta rakyat Malaysia tertipu dengan menerima Azmin sebagai pemimpin dan Anwar sebagai Perdana Menteri… “ - MIK

6 comments:

baginda® said...

???
Apa untongnya ko fitnah macamni?? ooo untong poket dan kenyang perot anak beranak ko kan? kahkahkah sbb ko ada untung ko buat kan? ummi tak ada untong kan? sbb aku cbe dok tempat ko pulak... kahkahkah

rakab said...

Mintak-mintak Anwar Berahim ni cepat ler mampos !! Sudah tentu keadaan dalam negara Malaysia akan jauh lebih aman.

Anonymous said...

kalau boleh biar dia mampos waktu tengah ghairah dgn anak anak ikan nya....baru hijau muka ahlul bahlol PAS & PKR...

Anonymous said...

La janganlah cepat sangat suruh si nuar berahim tu cepat mampus...kan banyak lagi manusia yang sealirannya yang dia belum tibai lagi.

bujal said...

tu kan senaman anuar.. ank2 ikan tu.. peehh seram nya.. huhu.. tu psal dia sehat je.. klu dia mampos pon aku bershukur.. klu x dia ssh kan rakyat je.. itu lah pengorbanan umi menyelamatkan rakyat..

Bollywood World said...

Sneha Latest Photo Shoot Stills, Sneha Hot Photo Shoot Pics

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.