Wednesday, February 8, 2012Padayappa yang selama ini menjadi branding anwar semasa berucap di ceramah kini dalam proses TRANSFORMASI dirinya untuk menjadi “PADAYAPPA” dalam dunia realiti. Aneh bin ajaib , pelik bin pening , kini Anwar suka mencari kaedah – kaedah baru untuk mendekati kaum lain supaya dapat menarik sokongan undi kepada Pakatan Rakyat. Antara yang terbaru ialah : SETERUSNYA


2 comments:

Anonymous said...

Sesumpah boleh bertukar bermacam-macam warna..makhluk nie lagi hebat , jap lagi jadi ustaz, pas tu jadi sami dan bermacam - macam lagi..

PAS IS DEAD

Anonymous said...

tak silap ni acara menyambut thaipusam baru2 ni kan? tak lama dulu PAS ada keluar fatwa kalau kita sama-sama menyambut perayaan kaum kafirun maka telah jatuh murtad dan perlu bertaubat nasuha dan mengucap kalimah syahadah!!!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.