PATUT LA ANUWAR NAK BELA SANGAT PUAK PUAK NI?...RUPA RUPANYA RAMAI


Patutla Anuwar nak bela sangat puak puak ni.. Ingatkan sedikit saja bilangannya di Malaysia..rupa rupanya ramai..Dulu mungkin mereka bersembunyi sebab takut..tapi sekarang puak puak ini sudah berani tonjolkan diri mereka secara terang terangan kerana mereka tahu kini sudah ada manusia pengkhianat membela nasib mereka..

Berkucupan, berpelukan dan raba-meraba sesama lelaki sambil berjoget mengikut rentak muzik menjadi lumrah di ruang tarian sebuah kelab malam di ibu kota yang sering dikaitkan dengan tempat golongan gay berpesta.

Tanpa mempedulikan suasana panas, dianggarkan hampir 200 pemuda bersesak-sesak menari terlompat-lompat sambil meneguk arak, berpelukan dan berkucupan sesama mereka tanpa segan silu sebaik muzik dimainkan.

Sebelum ini golongan homoseksual sering dikaitkan dengan hubungan cinta sesama jantina hingga melakukan hubungan seks luar tabii, namun tidak banyak diketahui mengenai aktiviti hiburan mereka.

Berdasarkan maklumat, Harian Metro melakukan tinjauan pada awal pagi Sabtu lalu di sebuah kelab malam di ibu negara dan mendapati ratusan lelaki berusia 20 tahun menari serta berpelukan ghairah sesama jantina bermula jam 1 hingga 3 pagi.


Disebabkan terlalu seronok, mereka mengajak orang yang tidak dikenali menari bersama, malah dalam suasana sesak itu ada di antara mereka ‘kemaruk’ meraba lelaki lain.

PATUT LA ANUWAR NAK BELA SANGAT PUAK PUAK NI?...RUPA RUPANYA RAMAI PATUT LA ANUWAR NAK BELA SANGAT PUAK PUAK NI?...RUPA RUPANYA RAMAI Reviewed by Empayar Pemuda on 1:52 AM Rating: 5

1 comment:

  1. maka tunggulah bala dari allah jika kemaksiatan jenis ini tidak dihapuskan.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.