PANAS : NIK AZIZ TERKENCING DALAM PAMPERS APABILA DIBERITAHU ANGKA INI???


Gelombang kuasa ketiga yang dicetuskan Datuk Dr. Hasan Ali semakin kuat apabila lebih 15,000 orang hadir mengikuti ceramah beliau di Padang Kampung Pengkalan Pegoh, di sini malam tadi.

Jumlah tersebut jauh lebih besar jika dibandingkan dengan kehadiran sekitar 6,000 orang semasa bekas Pesuruhjaya Pas Selangor itu berceramah di Langkawi, Kedah dan 5,000 orang di Kangar, Perlis beberapa hari lalu.

Kedatangan Hasan ke sini ternyata mengundang kegusaran pihak tertentu apabila gambar muka beliau pada kain rentang yang dipasang diconteng dan poster beliau turut dikoyakkan.

Malah, banyak bendera Pas dipasang di sekitar kawasan tersebut terutamanya berdekatan tempat ceramah di Padang Kampung Pengkalan Pegoh.

Pada program 'Selamatkan Akidah Umat Islam' itu, Hasan berkata, sepanjang tiga tahun 11 bulan menjadi Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam, Adat-adat Melayu, Infrastruktur dan Kemudahan Awam Selangor, beliau menghadapi masalah operasi yang cukup besar dalam soal akidah.

Katanya, dalam isu operasi berkaitan judi, arak dan maksiat, beliau menghadapi tentangan yang cukup hebat daripada DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR).

"Namun, yang saya tidak faham sampai hari ini, pimpinan Pas menentang dan tidak sokong saya dalam soal arak. Yang menolak saya ini bukan ulama atau golongan pemuda tetapi parasit di dalam Pas," katanya.

Menurut Hasan, golongan parasit itu duduk di dalam tubuh badan Pas tetapi hendak menjahanamkan parti tersebut kerana mahu bekerjasama dengan DAP dan PKR.

"Kerana inginkan keredaan DAP dan PKR, biar hancur Islam, biar hancur Melayu dan biar hancur institusi raja," katanya.

PANAS : NIK AZIZ TERKENCING DALAM PAMPERS APABILA DIBERITAHU ANGKA INI??? PANAS : NIK AZIZ TERKENCING DALAM PAMPERS APABILA DIBERITAHU ANGKA INI??? Reviewed by Empayar Pemuda on 10:09 AM Rating: 5

3 comments:

  1. Setelah dipecat daripada PAS dan menjadi orang terbuang setaraf Zul Kulim dan berahim Ali, hassan ali mula menjadi pelesit yang tidak bertuan...terbang kesana kemari menghasut dan menabur fitnah..hasilnya Sarjan Hasan @ Hasan kayu Jati kini menjadi orang paling 'Bangsat' di antara org2 bangsat yang lain!..Hasan Ali sebenarnya bercita2 nak jadi tokoh pejuang islam tersohor setaraf As Syahid Hassan Al Banna...tapi tak menjadi, sebaliknya beliau jadi Hassan Kepala Bana...yang kerjanya menghasut orang sana sini.. apapun kalau kita terikut-ikut dengan rentak yang dimainkan oleh Hasan Ali maka samalah juga kita macam sibangsat ini yang telah memilih jalan akhir kehidupan beliau dengan meninggalkan Jemaah Islam untuk bersama sama golongan-golongan munafik yang menjadikan fitnah sebagai cara hidup.....

    ReplyDelete
  2. nam ron... sekurang2nya hassan ali menyeru umat islam utk bersatu bukan mcm ade satu ulama tu... menyeru utk memecahbelahkan umat islam dan bersekongkol dgn kumpulan parti seks... ;) kan kan kan?

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.