PANAS :MALU LA PEMUDA PAS BILA PENCACAI ANWAR KATA PEMUDA PAS LEMBIK???


Benarkah TARING pemuda PAS semakin hari semakin tumpul seperti yang didakwa oleh PKR dan DAP.  

Daripada gerakan orang muda yang boleh diharap untuk menjayakan agenda Pakatan Rakyat, pemuda PAS sudah semakin hilang kewibawaan apabila sering mengeluarkan kenyataan-kenyataan yang tidak berpijak di bumi yang nyata.

Pasal tak sokong Anwar dengan kenyataan yang mengkhianati seluruh umat Islam di dunia Pemuda PAS dicop lembik dan tidak berpijak di bumi yang nyata..Tak kan Pemuda PAS nak duduk diam??

EP nak tanya pada Anwar dan pencacai-pencacainya yang setia..dimana nak pijak dibumi yang nyata?? Adakah dibumi Israel atau Palestin?? Adakah dengan menulis seperti ini kita berpijak dibumi yang nyata??


Terimalah hakikat bahawa Israel adalah sebuah negara yang sah dan telah diterima menjadi anggota pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.  Banyak negara Islam telah mengadakan hubungan dengan Israel seperti Mesir, Turki dan sebagainya, tapi itu tidak sama sekali menghalang negara-negara tersebut dari mengecam Israel kerana tindakan zalimnya ke atas rakyat Palestin. 
Seperti yang disebutkan Datuk Seri Anwar dalam temubual dengan TWSJ, soal mengadakan hubungan diplomatik dengan Israel, sehingga ke tahap membuka pejabat kedutaannya disini tidak timbul sama sekali, selagi Israel tidak menghormati hak-hak rakyat Palestin. SPR

Nak tunggu sampai habis tanah Palestin dirampas Israel baru Israel tidak menghormati hak-hak rakyat Palestin. 


PANAS :MALU LA PEMUDA PAS BILA PENCACAI ANWAR KATA PEMUDA PAS LEMBIK??? PANAS :MALU LA PEMUDA PAS BILA PENCACAI ANWAR KATA PEMUDA PAS LEMBIK??? Reviewed by Empayar Pemuda on 1:08 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.