Friday, February 24, 2012


Jati yang diterajui oleh Datuk Dr Hasan Mohd Ali yang dipecat daripada PAS telah dilancarkan di Shah Alam Convention Center, Shah Alam petang ini.Walaupun perjuangan tiga jalurnya ialah untuk memartabatkan Islam, Melayu dan institusi Diraja, namun logo Jati dilihat mempunyai persamaan dengan ‘logo setan’ yang direka bentuk berdasarkan nombor ’666′.
Sila rujuk SINI


Adakan ia SURATAN atau KEBETULAN???

**Bagi EP ini semua hanyalah satu kebetulan kerana orang yang mereka logo ni mungkin terlepas pandang atau merekacipta logo ini bersumberkan internet tanpa menyiasat dahulu latarbelakang logo yang dijadikan panduan semasa mencipta atau mencari ilham...

Lagi contoh logo yang dikatakan menyerupai atau mempunyai angka 666 iaitu angka setan...


 


4 comments:

Anonymous said...

g kat bangkok melabat logo setan

Anonymous said...

Anonymous said....
666 dikatakan sebagai lambang syaitan...ini kepercayaan penganut kristian...ada ke dalam Islam kepercayaan yang macam tu???? Tak tau pula saya hukumnya kalau orang Islam percayakannya???

Anonymous said...

MENGAPA PULAK TIBA2 UMAT ISLAM PERCAYA DENGAN ANTI KRISTUS ITU? SESAT!!!

Anonymous said...

Tak payahlah percaya pada benda yang karut marut ni. Boleh menyebabkan syirik.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.