MEMALUKAN!! PUAK-PUAK PEMBANGKANG KANTOI MENIPU LAGI..


Memalukan!!!Blogger Panglima Perang Cyber telah mendedahkan ada lahanat PKR cuba mengaibkan Perdana Menteri dengan tanda calit di dahi.

Gambar ini diambil dari twitter totok PKR bernama Kamal Zakariah. Adakah benar gambar di atas ?

Barangkali terlalu kelam kabut mahu menutup 'kemaluan' Tuan Haji Anwar Ibrahim, juak-juak PKR hanya mampu melakukan superimpose gambar Najib.

Gambar Najib ini cukup mudah dicari di laman web. Klik sahaja google image, nescaya keluar gambar ini ...




Atau mungkin rakyat boleh melayari laman web ini, bagaimana juak-juak PKR begitu terdesak menggunakan gambar Najib sebagai galang ganti untuk diaibkan.




Come on Tuan Haji Anwar Ibrahim ... budak-budak you patut buat homework lebih sikit sebelum blast gambar fitnah di laman web. Nice Try Anyway ...



http://www.tamilnet.com/pic.html?path=/img/publish/2007/02/priest_rajapakse_vaharai_01.jpg&width=800&height=522&caption=


Bila agaknya blogger-blogger pembangkang mampu memberi bukti gambar Sivaji Pandikutty Anwar Ibrahim ini juga adalah superimposed ...


Sumber : Gelombang Wangsa Maju
MEMALUKAN!! PUAK-PUAK PEMBANGKANG KANTOI MENIPU LAGI.. MEMALUKAN!! PUAK-PUAK PEMBANGKANG KANTOI MENIPU LAGI.. Reviewed by Empayar Pemuda on 8:06 PM Rating: 5

5 comments:

  1. Haha bodoh piang...nak pedajai main toron ja..mcm bos korang jugak brader anuar tu

    ReplyDelete
  2. geng bangsat ni bukan ada keja lain... klau tak fitnah/tipu orang tak leh hidup..sudah2lah.. bawa le bertaubat..

    ReplyDelete
  3. terdesak sgt dah pkr ni,,,,dah tak ada modsal tu membelah anwar al yahudi...kegoblokan si penjilat yahudi ini makin bnyk terdedah hasil sumpah laknat saiful..Allah telah beri petunjuk tntng sape sebenarnya si penjilat yahudi ni..tapi masih ramai buta hati tidak dpt menilai sifat sebenar si yahudi itu,.bodoh tetol !

    ReplyDelete
  4. Bodo serupa haram jadah

    ReplyDelete
  5. Puak pas tak nak komen ke? Tak nak nasihatkan kawan2 pkr korang yg buat fitnah tu? Seronok tak berkawan dgn syaitan? hehe

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.