KURSUS URUTAN TRADISIONAL SAJIKAN DEMO LUCAH MENGGUNAKAN WANITA SUKARELA...


Apa yang dihajati ialah ilmu mengurut, namun yang dipertontonkan ialah demonstrasi urutan lucah apabila pengajar lelaki dengan selamba mengurut kemaluan dan payudara peserta wanita yang secara sukarela melondehkan pakaiannya.

Itu yang didakwa berlaku dalam satu kursus urutan tradisional di sebuah premis di ibu negara sehingga mengejutkan sepasang suami isteri yang menghadirinya bersama 30 peserta lain membabitkan lelaki dan wanita.

Pasangan itu yang hanya mahu dikenali sebagai Asman, 50, dan Laila, 47, berkata tindakan pengendali kursus itu sungguh mengaibkan dan ia berbeza dengan modul yang diiklankan kepada umum.

“Saya sukar menerima hakikat apabila ada peserta perempuan yang tampil sukarela menjadi model dan tergamak membenarkan pengajar lelaki itu mengurut kemaluan dan payudaranya di depan peserta wanita lain,” kata Laila.

Pasangan suami isteri yang mengusahakan perniagaan refleksologi itu ditemui Harian Metro ketika mereka membuat aduan kepada Ketua Aktivis Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM), Datuk Nadzim Johan, di sini, semalam.

**macam-macam ada..patut la sekarang ni pusat urutan tradisional bun bercambah macam cebdawan...rupa rupanya ada udang disebalik mee..kena selak dulu baru nampak....


KURSUS URUTAN TRADISIONAL SAJIKAN DEMO LUCAH MENGGUNAKAN WANITA SUKARELA... KURSUS URUTAN TRADISIONAL SAJIKAN DEMO LUCAH MENGGUNAKAN WANITA SUKARELA... Reviewed by Empayar Pemuda on 3:12 PM Rating: 5

2 comments:

  1. pompuan muda...nafsu muda..biasa ler.....

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.