Friday, February 24, 2012

Pelik betul keluarga Anwar ni...gatal nak masuk politik..tapi bila kena hentam..kata orang jahat...habis tu yang tiap-tiap hari laki dan anak dia buat tu apa...bukankah menghentam orang lain...kalau takut nak kena hentam lebih baik jangan masuk politik...atau jangan buka mulut langsung...kalau Anwar tak buka mulut EP yakin tiada siapa pun nak hentam Anwar...apa punya turrrr...

Setakat ini je kehebatan Presiden PKR...hanya tahu nak bela nasib laki dan anaknya...bukannya berkhidmat untuk ahli yang telah melantiknya sebagai presiden...lain kali carilah taktik lain untuk meraih undi...bukannya dengan cara memjaja nasib keluar untuk meraih simpati...malula woiii...rakyat pun dah mula muak dengan taktik simpati ni...



Presiden PKR, Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail membidas tindakan kerajaan yang sering menghentam suaminya melalui media arus perdana.

Wan Azizah berkata, setiap malam pasti ada berita atau isu diperbesarkan kerajaan, bagi menimbulkan rasa benci rakyat terhadap suaminya.


Menurutnya, banyak perkara dan isu rakyat perlu diketengahkan, selain daripada cerita memburukkan Datuk Seri Anwar Ibrahim.


“Rakyat Malaysia dibelenggu dengan pelbagai isu lebih besar, antaranya kenaikan harga barang, penyalahgunaan kuasa, penyelewengan dan skandal lagi.


“Apakah tiada isu lain, selain daripada memaki dan memfitnah suami saya? Media pula umpama tiada berita lain mahu disiarkan,” katanya
Wan Azizah berkata, beliau kini hanya mampu berserah dan bersyukur dengan ketentuan Tuhan.

12 comments:

norm said...

wan azizah marah kerajaan hentam DSAI...yg DSAI hentam kerajaan..tak apa pulak...DSAI hentam kerajaan krn katanya kerajaan tak betul...MAKA..kerajaan pun hentam DSAI krn kata kerajaan DSAI tak betul...adil laahhh tu...base bodo...awak hentam org tak aper...org hentam awak tak bolehh....base bodo

Anonymous said...

Jam OMEGA kat mana, Kak..??

Puuuiihh...!

DENORISH said...

Berserah ajelah kalau dah Allah nak tunjukkan kebenaran tak siapa yang dapat menghalangnya sekarang ni Allah dah bukakan satu persatu keaiban suami awak terimalah dengan redha...

Anonymous said...

...karpal singh cakap...'ANWAR HARUS BERTAUBAT'

Anonymous said...

yg anuar dok ceramah hentam org len x pa....
kena kat hgpa x blh. klu kat org len blh plak.

Anonymous said...

kesian kakak...apa nak buat. sudah nasib

Anonymous said...

yg laki dia dok kutuk, maki hamun org satu malaya sampai keluar negeri siang malam tu x ape plak???
harkkk...ptuihhh!!!!

Anonymous said...

Kalau wan jijah tahu akan ketentuan dari Allah apa yg nak dihebohkan. Kisah2 sensasi Anwar yg keluar tiap2 hari tu sbb angkara dia sendiri dan itu pun ketentuan Allah utk menunjukkan kebenaran.Adakah pada setiap ceramah yg Anwar buat, dia tak kutuk Najib, UMNO dan Kerajaan BN?

PUKIMAKPUNYABLOG said...

butoh ... umno ngajar melayu jadi samseng

Anonymous said...

Anwar al-juburi kurang ajar bersifat kebinatangan dan buas tapi bini tdk mengetahui tingkahlaku Anwar krn disangka Anugerah Allah ini seorang insan yg baik dan warak.

Anonymous said...

Kak Jijah Sepat Kering, awak tu dah menopause dan dah tak sedap lagi. Dari Aljuburi balun awak depan belakang, lebih baik dia cari port lain. Aljub simpan KY banyak2 tu utk guna atas port2 lain. Se-elok2 nya awak tu duduk umah jaga anak2 dan cucu2 dan banyak2 beribadah dan bertaubat dan jgn jadi pembohong demi diri sebagai MUslimah yang bertaqwa pada Allah!

Anonymous said...

kak Jijah ni senior aku banyak tahun masa kat UK dulu.Aku baru nak start study sana, dia dah habis study dia. tapi aku pernahlah jumpa dia, shes a nice simple person then.Aku jumpa dia kat airport sini a couple of times too.Yang aku tahu, dia memang tahu suami dia macam tu, tetapi dia sayangkan anak anak dia and she is trying to keep the family together. Dia tak nak malukan anak anak dia kalau dia mengaku apa yang betul.Dilemma of a mother and a wife.She has my sympathies but I dont agree with her covering things up like she is doing now ...Islam pun mengajar kita untuk berkata yang benar even though it involves our nearest and dearest.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.