HOT : TENGAH MAKAN SAMBIL MAIN DENGAN GRO CHINA HANYA DI SELANGOR..


Untungnya rakyat Selangor..sejak kerajaan pakatan perintah, macam macam ada..tapi yang jamu makan topping gro china memang hebat..tak pernah lagi EP dengar. Kat Pulau Pinang pun belum ada lagi..atau dah ada..tak kama lagi adala tu..DAP tu DAP juga..mana nak lari..

Siapa sangka di tengah kebun kelapa sawit di sini wujud sebuah restoran yang bukan saja menyajikan masakan Cina malah mempunyai pilihan untuk mendapatkan 'hidangan tambahan' berupa khidmat seks daripada pegawai perhubungan pelanggan (GRO).

Restoran itu baru sebulan beroperasi dan hanya dibina dengan kayu. Ia terletak 500 meter dari jalan besar dan kira-kira 3.5 kilometer dari pekan Jenjarom, Banting.

Kegiatan tersebut terbongkar, hasil risikan polis Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor sejak seminggu lalu sebelum membuat serbuan pada pukul 8.30 malam kelmarin.
HOT : TENGAH MAKAN SAMBIL MAIN DENGAN GRO CHINA HANYA DI SELANGOR.. HOT : TENGAH MAKAN SAMBIL MAIN DENGAN GRO CHINA HANYA DI SELANGOR.. Reviewed by Empayar Pemuda on 11:20 AM Rating: 5

1 comment:

  1. PAS dulu dabik dada kononnya bila menang, mrk akan hapuskan maksiat sebelum ayam berkokok. La ni ayam dah puas berkokok sampai hilang suara, tapi maksiat di Selangor makin subur!!!

    SETELAH DITELANJANGKAN DI LEMBAH PANTAI, NURUL IZZAH LARI KE SINGAPURA!! Baca di sini!!

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.