HOT : MARAH BETUL ANWAR BILA BACA EMAIL INI...


Memetik kata-kata berbelit-belit Si Raja Putar, Brader Anwar Bin Ibrahim.”… kemahuan dan hak rakyat Palestin mesti dibela. Saya juga tegaskan, wajar sekali hak rakyat Israel dihormati. Keselamatan Israel harus dilindungi dan dihormati…”.

Soalan saya pada Anwar, sejak bila keselamatan regim zionis Israel kafir harbi laknatullah yang menceroboh secara rakus dan tidak bertamadun bumi Palestin, tanpa rasa berdosa membunuh dan menzalimi rakyat Palestin yang majoritinya beragama Islam secara terancang dan berterusan, patut dihormati, patut dilindungi?

Hanya akal fikiran luar tabiee sahaja yang bersetuju supaya hak Israel, regim boneka Yahudi Amerika laknatullah ini untuk menyerang, mengebom dan memusnahkan bumi Palestin harus dihormati! Pemikiran jenis inilah yang kini menjadi parasit dalam Pakatan Pembangkang.

Membudayakan perangai kurang ajar, samseng dan tidak menghormati kedaulatan sebuah negara merdeka dan bermaruah seperti Palestin, sebaliknya bersekongkol dengan keganasan bermaharajalela Israel menghalau rakyat Palestin.

Amat meloyakan perkataan keselamatan Israel patut diberi hak dan dihormati, keluar dari mulut Penasihat RM1 Kerajaan Selangor DAP, dengan MB boneka PKR, tanpa mendapat tentangan dari Pas yang kini hanya mampu mengangguk kepala, ibarat lembu dicucuk hidung!

Wahai Brader Anwar Bin Ibrahim, keselamatan hak dan keistimewaan apakah yang harus diberi pada Israel?

Adakah hak supaya diberi kebebasan menggila tanpa batasan untuk meneruskan pembunuhan dan kezaliman terhadap rakyat Palestin di bumi mereka sendiri!

Inilah kenyataan paling menjijikkan keluar dari seorang “pelakon” hebat abad ini. Kenyataan berbelit-belit seorang “pakar dua alam”. Pada Brader Anwar Bin Ibrahim beliau akan lakukan apa sahaja bagi memujuk dan melunakkan hati sahabat-sahabat yahudi zionisnya.

Dunia tahu betapa mesra dan akrabnya ‘ tukang karut ‘ ketua Pakatan Pembangkang ini dengan sahabat intimnya, Paul Wolfowitz. Dia adalah Zionis Yahudi yang menjadi perancang pencerobohan dan serangan terhadap negara Islam Iraq dan Afghanistan! Tangannya yang dijabat erat Anwar, bermandikan darah jutaan umat Islam yang mati dalam serangan ganas lagi zalim tentera Amerika laknatullah. Wolfowitz juga melantik Anwar sebagai Pengerusi badan International Foundation For the Future (IFFF), dan pensyarah di John Hopkins University.

Lihat juga kawan-kawan yang didakap erat Anwar. Martin Indyk, seorang Yahudi yang juga bekas Duta Amerika ke Israel. James Wolfensohn, bekas Presiden Bank Dunia yang juga seorang penganut Yahudi tegar. Juga Al Gore, bekas Naib Presiden Amerika.

Senarai sahabat-sahabat regim zionis yahudi laknatullah berpanjangan … William Cohen, bekas Setiausaha (Menteri) Pertahanan Amerika, yang juga pakar strategis dan pemusnah kekuatan negara-negara islam Islam. Menghalalkan pembunuhan kejam jutaan anak-anak kecil, wanita dan orang-orang tua Islam dalam serangan yang dirancang. Hospital, sekolah dan tempat-tempat awam dibom. 

Michael Danby, seorang keturunan Yahudi yang menjadi Ahli Parlimen di Australia, menjadi penyokong kuat kumpulan seks bebas Gay & Lesbian di Australia dan mengetuai kumpulan beberapa Ahli Parlimen Australia yang mendesak Malaysia menggugurkan tuduhan liwat Anwar terhadap stafnya Saiful. Pada mereka meliwat bukan dosa, apatah lagi satu kesalahan!

Sedarlah, kerajaan Malaysia di bawah pemerintahan BN yang terasnya UMNO secara konsisten, tegas, berani , berterus terang dan tanpa berselindung tidak pernah sekali pun mengiktiraf rejim zionis Israel, malah langsung tidak ada sebarang hubungan diplomatik dengan negara haram Israel.

Pendirian tegas ini diterjemahkan di Perhimpunan Bangsa-Bangsa Bersatu, di hadapan rejim boneka Yahudi Amerika Syarikat, termasuk di hadapan zionis Israel sendiri. Malaysia tidak malu berkata sedemikian. Pendirian Malaysia tidak berbelit-belit. Pendirian Malaysia terang, jelas dan nyata.

Saya ingin bertanya pada juak-juak Pakatan Pembangkang yang menyokong ajaran Pak Syeikh mereka ini. Jika satu kuasa luar menceroboh bumi Malaysia tercinta ini, adakah kita mahu mengiktiraf kuasa luar itu. Memberi kuasa luar itu penghormatan, hak keselamatan dan keistimewa ! 

Cukup-cukuplah. Jangan terpedaya dengan kaedah matlamat menghalalkan cara yang menjadi anutan Anwar. Kalau sudah tahu Brader Anwar Bin Ibrahim membawa pandangan songsang dan jalan luar tabiee. Tinggalkan dia. Baliklah ke pangkal jalan. 

Keluarlah dari bulatan yang berputar-putar. Masuk dan berada bersama jamaah di jalan dan saf barisan yang lurus.UMNO Online
HOT : MARAH BETUL ANWAR BILA BACA EMAIL INI... HOT : MARAH BETUL ANWAR BILA BACA EMAIL INI... Reviewed by Empayar Pemuda on 10:39 AM Rating: 5

4 comments:

 1. A kene tumbuk dengan B. kite bela B sambil pertahankan A. Camne tu ye

  ReplyDelete
 2. Itu adalah tindak tanduk orang yang teramat kecewa dalam hidup...sama macam setan bila Allah laknat dia...dia rasa kecewa dan xda harapan nak cium bau syurga...jadi dia nak bawa semua sekali masuk neraka laaaa...

  ReplyDelete
 3. Pemikiran Anwar mmg Luar Tabiee..
  Raja Putar Belit, Pembohong dan Auta no.1 Negara..

  varto Loc0s...

  ReplyDelete
 4. itulah dahulunya TPM sekarang dah macam sampah tepi jalan cakap pun merapu serupa nyanyok dia dah tak tau apa dia katakan betul punya gila kuasa

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.