HOT : LIM GUAN ENG DAN DAP SEMAKIN RESAH BILA DUA NGO INI BERGABUNG...


Jalur Tiga (Jati) sedia menjalin kerjasama dengan mana-mana Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) termasuk Pertubuhan Pribumi Perkasa (Perkasa) dalam konteks memperjuangkan Islam, Melayu dan Raja.

Pengerusi Jawatankuasa Penubuhan Jati (Protem), Datuk Dr Hasan Mohamed Ali berkata, pihak mengalu-alukan kesemua NGO yang mahu menyokong tiga elemen berkenaan.
 
Menurutnya, pelancaran Jati secara rasmi pada 21 Februari ini, akan dihadiri oleh 1,000 hadirin dan pendaftaran ahli akan dibuka pada hari berkenaan.

"Jati adalah NGO berdaftar dengan ROS, dan sehingga kini sokong yang diterima Jati amat menggalakkan. Jati juga tidak risau persoalan sama ada dilihat mahu bersaing dengan NGO tersebut (Perkasa), kerana kita bersedia bekerjama dengan mana-mana pihak yang mempunyai perjuangan IMR," katanya pada sidang media di sini, hari ini.

Beiau berkata, sekiranya lebih ramai NGO yang memperjuangkan IMR, ini lebih baik kerana rakyat mempunyai banyak pilihan.
 
Pada 21 Februari ini, Jati akan dilancarkan di Shah Alam dan pelbagai program akan dilakukan termasuk persembahan nasyid dan multimedia.
HOT : LIM GUAN ENG DAN DAP SEMAKIN RESAH BILA DUA NGO INI BERGABUNG... HOT : LIM GUAN ENG DAN DAP SEMAKIN RESAH BILA DUA NGO INI BERGABUNG... Reviewed by Empayar Pemuda on 2:28 PM Rating: 5

3 comments:

 1. HARAP JATI,PERKASA,PERKIDA,PER3 BERSATU ATAS SATU LANDASAN UNTUK MENGUAT DAN MEMARTABATKAN KEMBALI MARUAH ISLAM YG TELAH DICALARKAN OLEH PAS...

  PEJUANG HAMAS...

  ReplyDelete
 2. Harap JATI dapat bekerjasama dengan semua NGO Melayu dan jangan bersaing lagi. Tugas jihad fisabilillah memerlukan mujahid yang sanggup berkorban apa saja.

  Hati-hati khawarij PAS, kafir harbi DAP dan munafik PKR akan sabotaj dan provokasi melalui arahan Khalid Gereja. Awas taktik mubaligh kristian "Liz Stephanie" dan "Robinson Goh" yang akan menyamar sebagai NGO muslim untuk cungkil rahsia JATI! Mereka adalah gurka Harapan Komuniti.

  Hehehe banyak duit AMK Batu 3, Shah Alam dapat untuk sabotaj program JATI!

  ReplyDelete
 3. alhamdulillah.... datuk hasan tahniah atas penubuhan ni. saya akan cari ramai untuk sokong datuk

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.