Monday, February 6, 2012


Benarkah Helmi Heli, agen PKR yang ditangkap di Batam, Indonesia baru-baru ini melarikan diri kerana 'keselamatan diri terancam di Malaysia?

Inilah persoalan besar yang belum terjawab. Sehingga ke hari ini kepimpinan PKR diam seribu bahasa tidak mahu mengulas isu terbaru ini.

Di antara alasan Azmin Heli :


Sekarang terdapat desas-desus yang mengatakan bahawa lelaki yang ditahan di Batam itu ialah bekas kekasih Elizabeth Wong yang menghilangkan diri apabila skandal foto-foto ngeri Elizabeth Wong berposing dengan bulu ketiak dan terkangkang dalam tidur beliau.


Jika lelaki yang ditahan di Batam itu ialah bekas kekasih Elizabeth Wong, maka kita tahu bahawa alasan lelaki itu tidak benar dan berbau pembohongan.

Yang ditakuti oleh lelaki itu bukannya 'keselamatan diri beliau' tetapi sebenarnya mahu mengelak skandal separuh bogel Elizabeth Wong daripada berpanjangan dan menjatuhkan imej pemimpin dan parti PKR!

Elizabeth Wong merupakan ADUN PKR Bukit Lanjan, Selangor.

PKR dituntut untuk memberi penjelasan dengan kadar segera! - Dr MiM

2 comments:

Anonymous said...

Org Pas kata "Bulu ketiak terbaeekk.."...

Varto Loc0s...

Anonymous said...

HAYAAA,,,kalo elly mahu kawin sama sapa pun kita cina x da masalah maa..kalao dia mau tidur samam sapa pun itu agama cina talak masalahmaaa..waa olang cina mahu cakapa sama khalid jangan pecat sama elly wong maaa..dai tidur kah, berzinakah itu dai punya personel matter ..kebebasan seks dan hak kebebsan bersama adalah hak peribadi. HIDUP ANWAR IBRAHIM.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.