HOT : ANWAR TENSION BILA NIK AZIZ KATA JUMPA BOLEH TAPI BUAT KENYATAAN TERBUKA..??


Bila agaknya Anwar nak sahut cabaran Majlis Syura PAS..Nik Aziz cuma sampaikan je cabaran tu sebabnya Nik Aziz takut nak buat gesaan itu secara peribadi...Hari dah masuk hari yang ketiga...tik tok tik tok... Dengar khabar Anwar dan mulakan gerakan Husam menggantikan Nik Aziz..habis la PAS lepas ni..


Musyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mahu Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim membuat kenyataan terbuka sama ada mahu menarik balik sokongan terhadap Israel atau pun menyaman akhbar Wall Street Journal (WSJ).

Beliau yang dipetik Utusan Malaysiaberkata, rakyat mahu mengetahui perkara sebenar kerana ia telah menjadi isu yang diketahui umum selepas disiarkan WSJ baru-baru ini.

"Kalau dia (Anwar) hendak berjumpa (saya) tidak ada apa, kami cukup sokong orang yang duduk atas kebenaran, tidak merasa gerun.

"Cuma sebab dia buat kenyataan terbuka, saya hendak jawab secara sulit tidak betul, isu terbuka, jawab juga mesti terbuka supaya orang ramai dapat tahu," kata menteri besar Kelantan itu dipetik akhbar milik Umno itu lagi.

Sementara itu, akhbar Sinar Harian yang memetik sumber dalaman PKR berkata, Anwar dijadualkan bertemu Nik Aziz dalam masa terdekat ini bagi menjawab isu berkenaan.

Akhbar itu melaporkan perjumpaan kedua-dua pemimpin berkenaan akan dilakukan selepas mesyuarat bersama kepimpinan PKR, hari ini.
 
“Esok kita akan adakan perbincangan bersama kepimpinan PKR, selepas itu baru tentukan bila Datuk Seri Anwar bertemu Tok Guru (Nik Aziz).
 
“Perbincangan yang mendalam akan diadakan bersama Tok Guru bagi menjelaskan isu ini,” petik sumber itu kepada Sinar.
HOT : ANWAR TENSION BILA NIK AZIZ KATA JUMPA BOLEH TAPI BUAT KENYATAAN TERBUKA..?? HOT : ANWAR TENSION BILA NIK AZIZ KATA JUMPA BOLEH TAPI BUAT KENYATAAN TERBUKA..?? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:00 PM Rating: 5

5 comments:

 1. Dalam firasat aku laa..lepas anuar jumpa nike ajis...akan keluarlah kenyataan yang menyalahkan laporan daripada media perdana ayat biasa "Utusan Malaysia alat Umno tersalah lapor...serta memutar belitkan apa yang telah diucapkan"...tak caya tengok laa nanti...

  ReplyDelete
 2. Tak Hairan ,Kenapa banyak orang Melayu mudah terpengaruh degan Ajaran sesat?Tak masuk akal kenapa ayah pin the 2nd di sanjong!

  ReplyDelete
 3. Err i bukan apa pok nik...i buat statement tu untuk dapat kan sokongan dari marika and serail..
  This is purpose for our success to PuteraJaya

  ReplyDelete
 4. silap-silap pok nik kena sound..Mau wang ka tak mau?..

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.