HOT : ANWAR BETUL BETUL TERASA MALU DAN HINA PASAL PERKARA INI??

Hahhahaha...padan muka Anwar..Nampak sangat masyarakat India menolak manusia perosak alam ini..itu pun tak reti-reti lagi..sampai jawatankuasa kuil sendiri buat laporan polis membantah kehadiran Anwar...perkara ini cukup menarik dan memalukan..

Itu tak cukup malu..ada lagi perkara yiiang lebih memalukan..Puak-puak PKR nak buat laporan polis membantah kehadiran Najib ke kuil tersebut pada 7hb ni..jika Najib berdegil, siap nak kumpul 100 orang buat  kacau..hahahahahahaha..100 orang je ke?

Yang peliknya jawatankuasa kuil menerima dengan hati yang terbuka kedatangan Najib tetapi puak puak PKR pula yang nak buat kecoh..apahal...tak rasa malu ke...tuan rumah kata ok tiba tiba pengemis tepi jalan nak menghalang masuk..sudah sudah la dengan politik budak budak yang memalukan...tunjukkan kematangan sikit..Najib hadir ke kuil tersebut sebagai Perdana Menteri yang dipilih rakyat bukan macam Anwar yang datang untuk memecahbelah rakyat.

Lawatan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak ke kompleks kuil Batu Caves kuil bersempena sambutan Thaipusam minggu depan hanya bermotifkan politik, dakwa ahli-ahli PKR.

Sehubungan itu, ketua penerangan PKR Kepong PKR, MS Arjunan dan ketua pemuda cawangan itu A Kalaimughilan membuat laporan polis pada hari Rabu lalu sebagai membantah lawatan tahunan Najib ke kuil itu yang dijadualkan pada 7 Feb ini.

Minggu lalu, jawatankuasa kuil Sri Subramaniam Swami Devasthanam Sungai Petani membuat laporan polis membantah kehadiran Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada mengunjungi kuil berkenaan kerana bimbang ia mungkin mencetuskan insiden yang tidak diingini.

Jika Najib berdegil untuk datang, Arjunan dan Kalaimughilan berkata mereka akan mengumpulkan sekurang-kurangnya 100 orang bagi membuat bantahan.

Najib adalah a perdana menteri kedua yang melawat kuil Sri Subramaniam di Batu Caves semasa Thaipusam. Sebelum ini, hanya ayahandanya Tun Abdul Razak Hussein yang berbuat demikian.
HOT : ANWAR BETUL BETUL TERASA MALU DAN HINA PASAL PERKARA INI?? HOT : ANWAR BETUL BETUL TERASA MALU DAN HINA PASAL PERKARA INI?? Reviewed by Empayar Pemuda on 4:04 PM Rating: 5

1 comment:

  1. babi anwar tembak je dye ne!!!!jgn harap ko merasa undi ak anwar al juburi pr 13...bukan semua menyokong ko,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.