HOT : ANWAR BENGANG KERANA TERPAKSA MENJAWAB PEMBOHONGAN YANG DIBUAT OLEH GUAN ENG??


Inilah ketua menteri paling hebat dalam Malaysia...Walaupun sudah memerintah kerajaan negeri tetapi lagaknya masih macam pembangkang...pembohong penuh dengan putar belit..

Kenapa ketua menteri celaka ini perlu mempersoalkan bantuan yang dihulurkan oleh UMNO Negeri Pulau Pinang kepada rakyat miskin.. Kerajaan Negeri Pulau Pinang siapa yang perintah?? UMNO atau DAP??


Yang peliknya bukankah ketua menteri celaka ini kata dia dah berjaya hapus miskin tegar di Pulau Pinang??..Habis tu kenapa dia sibuk sangat nak mempersalahkan orang lain.. Siap tulis dalam blog rasminya lagi kata " KEJAYAAN NEGERI PULAU PINANG MENJADI NEGERI PERTAMA DI MALAYSIA HAPUSKAN BASMI TEGAR" Kiranya apa yang ketua menteri celaka ni cakap selama ini cuma satu penipuan semata-mata??.. Bukannya kerajaan negeri dibawah pimpinan DAP yang membasmi miskin tegar di Pulau Pinang tetapi UMNO yang melakukan selama ini..Ketua Menteri ini hanya tahu claim credit..tipu sana sini nak naikkan kerajaan penipunya...Tengok saja orang miskin yang menetap di parlimennya..macam ni dia ada hati nak kata dia telah hapuskan miskin tegar di Pulau Pinang...poooodah!!!

HOT : ANWAR BENGANG KERANA TERPAKSA MENJAWAB PEMBOHONGAN YANG DIBUAT OLEH GUAN ENG?? HOT : ANWAR BENGANG KERANA TERPAKSA MENJAWAB  PEMBOHONGAN YANG DIBUAT OLEH GUAN ENG?? Reviewed by Empayar Pemuda on 10:32 PM Rating: 5

1 comment:

  1. sambungan artikal blogger waadat masuk PAS
    http://waadat.blogspot.com/2012/02/cheguman-masuk-pas-bahagian-kedua.html

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.