Tuesday, February 7, 2012


Inilah ketua menteri paling hebat dalam Malaysia...Walaupun sudah memerintah kerajaan negeri tetapi lagaknya masih macam pembangkang...pembohong penuh dengan putar belit..

Kenapa ketua menteri celaka ini perlu mempersoalkan bantuan yang dihulurkan oleh UMNO Negeri Pulau Pinang kepada rakyat miskin.. Kerajaan Negeri Pulau Pinang siapa yang perintah?? UMNO atau DAP??


Yang peliknya bukankah ketua menteri celaka ini kata dia dah berjaya hapus miskin tegar di Pulau Pinang??..Habis tu kenapa dia sibuk sangat nak mempersalahkan orang lain.. Siap tulis dalam blog rasminya lagi kata " KEJAYAAN NEGERI PULAU PINANG MENJADI NEGERI PERTAMA DI MALAYSIA HAPUSKAN BASMI TEGAR" Kiranya apa yang ketua menteri celaka ni cakap selama ini cuma satu penipuan semata-mata??.. Bukannya kerajaan negeri dibawah pimpinan DAP yang membasmi miskin tegar di Pulau Pinang tetapi UMNO yang melakukan selama ini..Ketua Menteri ini hanya tahu claim credit..tipu sana sini nak naikkan kerajaan penipunya...Tengok saja orang miskin yang menetap di parlimennya..macam ni dia ada hati nak kata dia telah hapuskan miskin tegar di Pulau Pinang...poooodah!!!

1 comments:

Cheguman said...

sambungan artikal blogger waadat masuk PAS
http://waadat.blogspot.com/2012/02/cheguman-masuk-pas-bahagian-kedua.html

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.