HOT : ANWAR BENGANG BILA KEHADIRANNYA DISAMBUT DENGAN AHLI PAS KELUAR DEWAN..


Ramai juga ahli PAS yang hadir ke Majlis Penerangan di Sri Gombak berasa kecewa dan dipermainkan oleh petugas PKR. Sudah diingatkan oleh pimpinan PAS Gombak; tidak perlu ada sebarang muzik dan arahan untuk berdiri ketika Anwar sampai ke dewan ceramah. Ahli PAS kebanyakannya tidak selesa dengan layanan luar biasa istimewa sejak Anwar dikatakan bebas daripada tuduhan sodomi ini.

Ramai ahli PAS tak berapa setuju untuk memainkan lagu Scorpion, ‘Wind of Change’ sepanjang Anwar masuk ke dalam dewan. Pertama, PAS tidak selesa dengan penggunaan lagu yang entah tidak tahu apa asal usulnya. Kedua, mereka juga tak setuju Anwar perlu dilayan sebagai seorang ulama’ dalam majlis yang sedemikian sifatnya. Kalau diperhatikan, ratusan mereka yang berkopiah putih beransur meninggalkan majlis selepas Anwar tiba. Mereka tak boleh terima kaedah MENDEWAKAN Anwar sampai demikian rupa.

Apa yang berlaku sama sekali membayangkan bahawa PKR tidak ambil berat dengan rintihan orang PAS. Rakaman kaedah MENDEWAKAN Anwar ini boleh dilihat di dalam mobtv. Ianya jelas membayangkan teknik ‘pop-culture’ diperlukan bagi meletakkan Anwar sebagai ikon.


Walaupun majlis sama dihadiri oleh ramai penyokong PAS, ustaz, ustazah, agamawan – Anwar tak peduli; dia tetap mahukan sesuatu yang boleh meletakkan dirinya sebagai IKON kepada majlis tersebut.

Ramai ahli PAS rasa tak puas hati. Selepas berdoa dan sebagainya, apa perlunya lagu Scorpion dimainkan dengan kuat dan seakan menghina kehadiran guru-guru agama. Kalau macam ini cara PKR layan PAS; mereka kecewa dan amat kecil hati.

Penjelasan Anwar, Md Nor Manuty – mengenai isu Israel juga tidak jelas. Banyak yang masih menjadi tanda tanya. GELAGAT ANWAR
HOT : ANWAR BENGANG BILA KEHADIRANNYA DISAMBUT DENGAN AHLI PAS KELUAR DEWAN.. HOT : ANWAR BENGANG BILA KEHADIRANNYA DISAMBUT DENGAN AHLI PAS KELUAR DEWAN.. Reviewed by Empayar Pemuda on 6:12 PM Rating: 5

4 comments:

  1. LANTAKlah apa nak jadi dengan PKR dan PAS PUSS PISS ni...

    ReplyDelete
  2. Ala..merajuk sekejap jer.
    Ahli PAS ni mana boleh merajuk lama2..nanti bertukar rindu.

    Mereka harapkan cereka filem Anuar jer untuk menaikkan syahwat dan mood mereka, kalau tidak iklan ubat kuat merekatak laku..hehehehe

    2-3 hari baik ler tu..aku gerenti. Lagipun Pok Nik marah kalau tak sokong besan kesayangan dia tu.,,hehehehe

    Hidup PKR - Pakat Kangkang Rodok....ermmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. ishhhh ... lain macam jer ermmm nyer..

    ReplyDelete
  4. nuar dah start main lubang jamban PAS !!!

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.