HOT : ANUWAR AKUI YANG DIA SUDAH TERMAKAN PERANGKAP TUN M??


Mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata beliau sudah lama berniat mahu mendedahkan isi kandungan perutusan surat kepada bekas Perdana Menteri Israel Ehud Barak ketika memegang tampuk pemerintahan negara.

Dr Mahathir berkata hasrat berkenaan ingin dilakukan beliau semasa menulis buku memoir "A Doctor In The House" namun atas sebab tertentu kerajaan melarang beliau daripada berbuat demikian.

"Saya memang mahu dedahkan isi kandungan surat kepada Israel itu dalam buku terbaru saya, tapi atas sebab tertentu kerajaan menghalang hasrat itu," katanya kepada pemberita.

Dr Mahathir berkata beliau bagaimanapun berterima kasih kepada kerajaan kerana bersetuju untuk mendedahkan kandungan surat itu minggu hadapan dan berharap ia dapat memperbetulkan sangkaan buruk yang dilontar pihak tertentu terhadapnya ketika ini.

Beliau berkata pelbagai tuduhan buruk dilemparkan kepadanya sejak akhir-akhir ini berhubung dakwaan pembangkang yang cuba mengaitkannya dengan Israel.

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini berkata kerajaan akan mendedahkan isi kandungan perutusan surat antara Dr Mahathir dan Barak awal minggu depan.

Najib berkata surat itu menunjukkan keprihatinan Dr Mahathir dalam proses kedamaian di Timur Tengah dan isi kandungannya juga menepati dasar kerajaan Malaysia dari dahulu hingga sekarang.

Perdana Menteri berkata berkata isu surat itu dimanipulasikan oleh pihak pembangkang yang sengaja mahu membangkitkan rasa sangsi rakyat terhadap pendirian kerajaan sekaligus mahu mengalihkan perhatian rakyat terhadap isu Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang menyatakan sokongan terhadap Israel.

**MARI KITA LIHAT SIAPA YANG KENA??
HOT : ANUWAR AKUI YANG DIA SUDAH TERMAKAN PERANGKAP TUN M?? HOT : ANUWAR AKUI YANG DIA SUDAH TERMAKAN PERANGKAP TUN M?? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:01 AM Rating: 5

5 comments:

 1. padan muka hang anuWAR... kahkahkah, kan dah kena

  ReplyDelete
 2. Lain kali sebut nama dia betul betul

  Al Alamah Sahibus Samaah As sheikh Dato Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi ...

  ReplyDelete
 3. Tak faham faham lagi pasal bodoh lah dia tak jadi PM sekarang.

  Disebab dia tak faham rakyat perlu beritahu dia bodoh hahahahaha

  ReplyDelete
 4. bagaikan bom nuklear yg hentam hiroshima dan nagasaki tun M hadiahkan kepada Al Alamah Sahibus Samaah As sheikh Dato Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi Wal Yahudi...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete
 5. Betul tu Pejuang Hamas and anon2 kat atas.

  Sebab bodoh lah tu yang tak layak jadi PM Malaysia. Kalau cerdik dah lama kene tabal bukan asyik kene tibai.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.