Tuesday, February 28, 2012


Dalam rakaman di sebelah, Dr Badrulamin Baharon dilihat merenung jauh, seolah-olah menyembunyikan sesuatu.

Ketika ditanya adakah beliau akan membuat laporan polis atas dakwaan dipukul oleh suami wanita yang didakwa berkhalwat dengannya, Badrulamin menjawab tidak.

Ketua Polis Daerah Kuantan ACP Mohd Jasmani Yusoff turut mengesahkan setakat ini tiada sebarang laporan yang dibuat oleh Badrolamin berhubung dakwaan beliau dipukul ketika tangkapan itu.

Katanya pihak polis hanya menerima laporan tangkapan khalwat terhadap individu terbabit yang dibuat JAIP pada 25 Februari lepas, yang dibuat di Balai Polis Beserah, Kuantan pada 10.28 pagi.

**EP AGAK PELIK MELIHAT PERJALANAN SIASATAN KES KHALWAT BADRUL AMIN..DIMANA MENGHILANGNYA SUAMI WANITA YANG DITANGKAP KHALWAT BERSAMA USTAZ KESAYANGAN ANWAR??

8 comments:

Anonymous said...

entah2 ni semua konspirasi pakatan sendiri... lepas tu tuduh UMNO...

Anonymous said...

biasalah, perjalanan hidup puak-puak sialan ni..munafiq

Anonymous said...

something wrong dengan muka ostat nih,.. tidak bersih, tidak tenang air mukanya,.. kesian anak bini,..mana nak letak muka...

Anonymous said...

mesti depa cakap umno yg buat semua ni.. semuanya nak salahkan umno. kah kah kah kah.. semua org takkan terlepas dari melakukan kesalahan.. sudah2 lah tu tunding jari menyalahkan org lain.. asal buat salah ja semua tuduh conspirasi umno.. baghal punya org..


Aryan Brotherhood

Anonymous said...

anak bini ?.. bini dia kan dah buat report polis pasal kes kena pukul dengan ustas miang ni... lepas tu kata ada saksi..NAMPAK SANGAT MENIPU... cuba check CCTV hotel tu... ustaz tu spin cerita sana sini.. lepas tu pulak bini orang dia nak rembat... biasalah... ustaz... nak bagi kaunseling rumah tangga orang... padahal pukul bini sendiri..hahahahahahhaa.... tuihh... muka macam tu cakap pemaaf...?... orang lain kena pukul..kata saksi kena pukul dia pulak yang memaafkan... hahahahaha... penipu penspin punya orang..

Anonymous said...

Sebenarnya, Ustaz ni nak buat fully medical check up dan ambik sample urine test perempuan tu. Pukul 3 pagikan klinik tutup terpaksa lah buat kat hotel. Apalah korang ni semua.

Anonymous said...

Huh..pembangkang makin mengarut...skandal..skandal...skandal...takde skrip lain ke weii...?

Anonymous said...

tu dia la...depa dok kata dia ni ulamak...tapi sebenagnya dia ni ulaq dalam semak...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.