Saturday, February 18, 2012

Sekali pandang..cinta pandang pertama..




...tapi kalau dua kali pandang..orang tua-tua kata minta simpang.. :D




..kali ketiga pandang..agak-agaknya nampak macam ni tak??...


Bila agaknya PAS dan Zuraida kak Limah nak desak Eli Wong letak jawatan?? Sehingga ke hari ini Eli masih lagi tidak menjelaskan kepada rakyat apa hubungannya dengan Hilmi Hazmin Malek yang ditahan oleh pihak berkuasa Indonesia sebelum ini. Kalau tak de hubungan kena asyik lagi je bila jumpa wartawan??

SHAH ALAM – Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) kawasan Bukit Lanjan, Elizabeth Wong mengelak untuk bertembung dengan wartawan yang menunggunya di luar pintu bilik Mesyuarat Exco yang terletak di tingkat 20, Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) di sini semalam.
Malah Elizabeth yang juga Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan, Hal Ehwal Pengguna dan Alam Sekitar negeri itu dilihat tergesa-gesa meninggalkan bilik mesyuarat melalui pintu lain.
Ekoran itu, usaha wartawan menunggu selama lima jam untuk mendapat reaksi Elizabeth. 40, mengenai penahanan bekas teman lelakinya, Hilmi atau Azmin Helmi di Batam, Indonesia pada 3 Februari lalu kerana kesalahan menggunakan dokumen palsu berakhir dengan kehampaan. - Kosmo Online

3 comments:

Anonymous said...

mesti ..bau Peringgg !!!

Anonymous said...

tak malu !!..nak "bantu org" ..konon..rupanyer...sama taraf model kereta jer..!!

bau bachin !!!

Anonymous said...

bodoh. die bukan model, lantak la nak simpan ke buang. lagipun bulu tu natural la, aku bet kote ko pun bebulu panjang

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.