Saturday, February 25, 2012


Apa...Salleh Man nak kerusi PKR...mimpi ke apa??Ingat PKR nak serah kerusi mereka macam tu saja ke?? Itu belum lagi kira DAP yang nakkan kerusi PKR untuk letak calon Melayunya...Salleh Man ingat Anwar senang-senang je nak serah kerusi PKR pada PAS ? EP rasa Anwar lebih yakin pada DAP berbanding PAS...sebabnya kalau PAS tambah lagi satu atau dua kerusi..bukannya dapat perintah Pulau Pinang pun..DAP tetap memerintah...jadi lebih baik Anwar serahkan kerusinya  dalam PKR kepada DAP...sekurang-kurangnya DAP terhutang budi padanya...hahahahaha
PAS telah menyatakan minat untuk bertanding di kerusi yang gagal dimenangi PKR dalam pilihan raya umum lepas.

Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang, Salleh Man berkata parti itu sedang 'mengintai' beberapa kerusi berkenaan, untuk mencuba nasibnya dalam pilihan raya akan datang.

Menurutnya, hasrat tersebut telah disampaikan kepada kepimpinan tertinggi parti itu, yang dijangka membuat keputusan mengenainya tidak lama lagi.

"Kami hanya mensasarkan kerusi yang kita berpotensi terbaik untuk menang, dan ianya kebetulan di kawasan yang gagal dimenangi PKR sebelum ini," kata Salleh kepada Malaysiakini.

Beliau berharap pihaknya akan diberi peluang untuk membuktikan kekuatan mereka di kawasan berkenaan.

1 comments:

Anonymous said...

berani ke pas mintak kena herdik kang nyorok bawah meja tu pun gaya mintak takut2 hei lawak2 pas aritu konon2 pok nik keramat macam buaya keramat jumpa aljuburi pun kecut perut

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.