Friday, January 20, 2012


Setelah Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, Menteri Besar Selangor mengumumkan pengambialihan porfolio Pengerusi Hal Ehwal Islam semalam, video beliau sedang berkaraoke mula tersebar di internet.
Rakaman video itu dibuat oleh channel pro Pakatan Rakyat, ‘mediarakyat’ yang merakamkan aksi Khalid sedang berkaraoke dalam satu majlis makan malam PKR, Kuala Langat pada 11 Jun tahun lepas.
Dalam sidang media semalam, Khalid mengumumkan beliau mengambil alih porfolio Hal Ehwal Agama yang sebelum ini disandang oleh Datuk Dr Hasan Mohamed Ali dari PAS.
Khalid turut mengumumkan pelantikan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Sijangkang, Dr Ahmad Yunus Hairi, wakil dari PAS sebagai Exco Kerajaan Negeri Selangor yang baru untuk menjaga porfolio Adat Resam Melayu dan Belia dan Sukan. AIDC
**Agak menarik apabila Khalid Ibrahim menyanyikan lagu " Biar Bulan Bicara"..tapi malangnya sekarang ni bulan ditimpa bala dan diam seribu bahasa...

7 comments:

Anonymous said...

ish apa korang nak kecoh2 ni..bialah dia nak karaoke...kita tak boleh meletakkan segunung harapan yang tinggi mcam kita letak kat dr hassan ali tu...ada beza dengan khalid...

hassan ali memperjuangkan islam dimana liwat, zina , arak tu haram.

khalid pulak memperjuangkan liwat arak tu hak asasi manusia sosialis..

nak buat macam mana PAS selangor sanggup jadi sosialis

usin said...

bahana letak nama parti pas. bnyk benda yg terlepas.

Anonymous said...

nak tengok dia poco poco kat makasar atau nak tengok dia I do what you do kat jakarta? nantilah kita dulu apa dia buat jadi exco agama

Anonymous said...

ahli2 pas tk terasa ke yg diorang di perbodohkn oleh dap n pkr??? ape diorang pikir nnt klu pr menang pru 13, hudud dpt ke dilaksanakan, sedangkn portfolio agama pun diorang tk leh sandang....
pikir2 la wahai ahli pas woooiiii...

Anonymous said...

bro..diorang cmne nk rase DIPERBODOHKAN sbb diorang sendiripn mmg dah BODOH dan BAHLOL..

kalau cerdik xdelah sokong parti separa kafir PAS tu..

Allah akan cash kn PAS dgn kehinaan, runtuh..sbb lama sgt duk hina kutuk fitnah UMNO..

Anonymous said...

Sokong Anon 21.1.3.07am

Anonymous said...

masa nyanyi tak gagap lak

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.