HOT : SARANG PELACURAN TERBESAR DI KL TERBONGKAR..SIAPA TUAN PUNYA PREMIS TERSEBUT??


Mengejutkan apabila sebuah pusat beli-belah berhampiran Kompleks Sukan Bukit Jalil, di sini, mempunyai lebih 20 premis refleksologi yang dipercayai bukan sekadar menawarkan khidmat urut menghilangkan lenguh badan, malah hingga ke ranjang.

Saingan sesama sendiri menyebabkan 150 wanita tukang urut yang kebanyakannya masih muda, gebu, seksi dan peramah, kelihatan berebut-rebut memancing pelanggan, terutama lelaki yang mengunjungi kompleks itu, sekali gus menjadikan kawasan berkenaan tidak ubah seperti kawasan ‘lampu merah’ Patpong di Bangkok, Thailand.

Siasatan wartawan Metro Ahad mendapati, wanita berpakaian seksi terbabit, majoritinya dari China dan beberapa warga Vietnam dan tempatan, pasti mendekati lelaki yang melalui premis di tingkat bawah, satu dan dua kompleks itu untuk menawarkan khidmat urut dengan caj serendah RM35 sejam.

Sebaik lelaki terbabit menunjukkan minat untuk berurut, kumpulan wanita seksi itu mula menggoda supaya turut mendapatkan khidmat seks, sama ada di katil urut atau dibawa ke tempat lain, dengan bayaran dipersetujui kedua-dua pihak.

Siasatan mendapati setiap pusat urut mempunyai antara lima hingga 10 pekerja wanita sambil diawasi beberapa lelaki yang memerhatikan gerak-geri bakal pelanggan, selain memastikan kawasan itu selamat daripada serbuan pihak berkuasa.

Kumpulan wanita itu biasanya menggoda dan memperkenalkan perkhidmatan lain yang disediakan pada harga antara RM35 hingga RM50 dan meminta dulu wang pelanggan sejurus dibawa ke lot kedai menempatkan lima hingga 10 katil bujang yang dipisahkan melalui tirai. - HMetro


** Bagaimana lebih 20 premis refleksologi dibenarkan buka didalam satu bangunan? Adakah premis-premis ini mempunyai berlesen atau beroperasi secara haram?

HOT : SARANG PELACURAN TERBESAR DI KL TERBONGKAR..SIAPA TUAN PUNYA PREMIS TERSEBUT?? HOT : SARANG PELACURAN TERBESAR DI KL TERBONGKAR..SIAPA TUAN PUNYA PREMIS TERSEBUT?? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:54 AM Rating: 5

3 comments:

 1. tak yah pi danok or betung...

  pi kl dah bleh dapat pantat amoi under pakatan...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete
 2. ..exco agama mengantikan Hj. Hassan M.ALi yang bakal dilantik Kerajaan Negeri Selangor kena lah bersiap sedia dari sekarang ...kami akan bangkit dengan segala kekuatan yang ada ....tuntutan agama adalah diutamakan dari mematuhi tuntutan sikafir harbi ....kami tak biarkan anda tidur ...maksiat diSelangor kini dipeingkat melampau ...anak2 muda Melayu dah mula rosak aklak kini ..

  ReplyDelete
 3. tempat ni dah lama dah...

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.