HOT : PONDAN TUA TERLAJAK MOHON MAAF PADA TUN M ??


Tajuk diatas tu mungkin tiada dalam kamus hidup si pondan tua terlajak ni..mulut dah la macam jamban tapi tak reti nak minta maaf pada orang. Yang dia tahu, dia saja yang betul...macam haram..Agaknya bila la pondan tua ni nak jumpa turning point dia..

Azmin ni Tun M kutip buat anak angkat masa dia student dulu, asalnya dari keluarga orang susah, otak ada masa belajar tapi malangnya bila dah abis belajar dia gi buang otaknya. Masa dia sakit tenat dan terlantar kat hospital Tawakkal pun Tun M yg dok jaga dan suap nasi ke mulut Azmin. Malah Tun M berusaha cari doktor yang terbaik untuk merawat Azmin hingga pulih sepenuhnya. Tetapi inikah balasan yang diterima oleh Tun M setelah apa yang dilakukannya dulu? KLIK SINI

Mungkin dia dah lupa jasa Tun M pada Azmin oleh sebab itu si pondan tua ni pun turut serta bersama Azmin menghina Tun M. EP nak tanya, apa salah Tun M pada pondan tua ni? Dah lupa ke jasa Tun M pada keluarganya terutamanya pada Azmin? Agaknya si pondan tua ni dah konfident sangat yang adiknya akan jadi PM kot, tu mulut macam jamban...mana la tau..kot-kot bila Azmin jadi PM, Azmin akan wujudkan kementerian pondan, supaya Azwan boleh jadi menteri....hahahahaha...

Jadi sedar-sedar la diri sikit bila nak mengutuk orang...kalau setakat nak bangga dengan show amboi, amboi, amboi tu baik lupakan saja...itu pun nak memenuhkan kuota airtime je...kalau tidak..jangan harap la nak ditayangkan...tak de kualiti langsung..



** Hari tu masa baru balik dari umrah ye-ye je kata nak berubah...tapi apa yang EP lihat bukannya makn elok tapi makin teruk ada la...Ini antara kenyataan yang dibuat oleh si pondan tua ni setelah balik dari umrah...."Setelah mengerjakan umrah, Azwan Ali mengakui yang dia dapat merasakan perubahan terhadap dirinya dan dia juga tidak mahu ada pihak yang ingin menyamakan Azwan Ali yang dahulu dan sekarang."....



HOT : PONDAN TUA TERLAJAK MOHON MAAF PADA TUN M ?? HOT : PONDAN TUA TERLAJAK MOHON MAAF PADA TUN M ?? Reviewed by Empayar Pemuda on 10:05 PM Rating: 5

18 comments:

  1. Azwan, azwan,azwan.
    saya tak tahu apa nak jadi dengan kamu ni.
    Dulu kamu menyokong kakak kamu, tetapi sekarang dah terbalik.
    Jangan gadaikan maruah kerana hendakkan kesenangan dunia.
    Umur semakin tua, cubalah bertaubat dan banyakkan beramal.
    Kalau susah sangat nak terima nasihat, saya syorkan tengok rancangan "Tanah Kubur" yang padat dengan pengajaran
    JANGAN MATI DALAM KEIABAN

    ReplyDelete
  2. go to hell azwan lu langsung tak ada otak ...

    ReplyDelete
  3. toksah dok layan pondan tua tu...dia sudah kena toron dgn mat karung kunyit.

    ReplyDelete
  4. pondan tua da banyak teritip

    ReplyDelete
  5. berubah utk lg memfitnah org jer yg aku nampak.....lain takde.....apa2 pun ada aku kisah....stakat ckp dlm tweter apa class klau berani ckp depan2 lah dgn TUN M.......ada berani ker........tak berani punya

    ReplyDelete
  6. bagi akulah mudahnya... tun m mmg dah tua, dah 80 lebin nk msk 90 dah umurnya... TAPI ANTARA TUA TUN M DGN TUA PONDAN TUA NI... SETUA-TUA TUN M, DIA MASIH BERI MANFAAT KPD DUNIA ISLAM, BANGSA, AGAMA DAN NEGARA DIA... setua-tua tun m dia adalah antara manusia genius yg diperakui negara barat dan dunia arab. setua-tua tun m... sampai skrg dia masih tidak nyanyuk dan akalnya blh mengalahkan org yg jauh lebih muda... ilmunya dan wawasannya jauh ke hadapan berbanding kita yg biasa2 ni. apa yg dilihatnya ada masa tak terfikir dek kita pun... so setua-tua azwan ali... apa contirbutuion kamu kepada ummah selain waktu muda kamu bergelumang dgn segala mcm hiburan dan maksiat? apa sumbangan kamu kepada negara kamu, bangsa kamu, agama kamu? tak perlu kamu sebut sumbangan sedemikian utk umat islam sedunia, cukup kamu sebut apa sumbangan kamu utk keluarga kamu? adakah kamu berjaya didik adik2 perempuan dan ibu kamu kpd Allah? atau kamu sendiri yg tidak terdidik diri sendiri? mencerca org mmg sedap azwan tp jika cercaan tu dtg semula kpd kamu, jgn salahkan org lain... nilai balik diri sendiri kenapa kamu dicerca lebih hebat dari org yg kamu cerca.

    ReplyDelete
  7. Man with no brain, SHUT UP BRO!!!
    Belajar tinggi melangit! Mana ilmu tu ko simpan?
    Dekat lutut !!!

    ReplyDelete
  8. adek beradek sama je otak kat lutut

    ReplyDelete
  9. apa lah jasa yang pernah di buat oleh pondan tua tu. sampai tak tau nak respect Tun M.

    ReplyDelete
  10. nk cari glamer dlm politik plak ke...dlm dunia hiburan ( glanmer ke dia ) org x layan dah. Hrp MELODI je dok temuramah dia.

    ReplyDelete
  11. sebab tak ada otaklah si pondan tua ni jadi meroyan.....
    dah tak galmour sebagai celeberati sekarang ni nak glamour dalam politik pulak konon...
    Syabas Tun masih ada orang iktiraf dalam kepada Tun ada otak, tak macam kepala dua beradik ni, otak dalam kepala mereka "otak udang"

    ReplyDelete
  12. pondan tua..mulut mcm lahanat..sedar la sikit ko tu pondan tak laku lagi dlm dunia hiburan. nak tumpang glamer adik sundal ko ke? kalau berani pondan azwan ckp berdepan la..dlm twitt berani la..memang dasar pondan banjingan...

    ReplyDelete
  13. ade hati tuh nak cakap saiful gay boy lah bagai..aku igt umah die ni xde cermin la..tu yg pondan tua nie xprasan beza die ngan pondan kt chowkit tu psl die pakai "LV" jer...

    ReplyDelete
  14. Nasib baik Ziana Zain dan Fauziah Latif reject dia seawal mungkin. Mana ada pompuan nak share aksesori dan barang kemas dengan dia bila dah kahwin. Nanti bau bangkai dia melekat.....kena samak baru boleh digunakan semula.

    ReplyDelete
  15. Betullah si mulut longkang nie bile balik umrah Allah dh bg petunjuk kat kita sapa AZWAN ALI YANG SEBENARNYA.....

    ReplyDelete
  16. dulu aku minat gak kt orng yng bernama azwan ali...disebab dia kutuk Tun Mahathir naik meluat aku tgk perangai yng makin menjadi-jadi...buat lah taubat nasuha azwan ali....dunia dh x lama..

    ReplyDelete
  17. ayam tua..hahaa...gila babi!azwan minta puji~..azwan bukan MULUT LASER~...mulut cili busuk~..azwan tak de anu..

    ReplyDelete
  18. Sudah2 laaa pondan tua...kalau ngan Aznil tu ko tak boleh nak menang...ini pulak Tun M...heeee geli aku nengok muka kau...nauzubillah..

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.